Με το καλημέρα σκόρερ ο Μικελάτος με την φανέλα του Ναυπακτιακού

Με νίκη ξεκίνησε την νέα χρονιά ο Ναυπακτιακός απέναντι στην Θύελλα Παραβόλας. Η ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη επέβαλε τον ρυθμό της από την έναρξη του αγώνα δημιουργώντας πολλές και καλές ευκαιρίες. Γενικά ο Ναυπακτιακός ήταν πάρα πολύ καλός σε όλες τις γραμμές και οι φίλαθλοι είχαν  την χαρά να δουν  τους νεοαποκτηθέντες παίκτες να  δείχνουν ότι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην  νέα τους ομάδα.

Μάλιστα ο Μικελάτος με το καλημέρα βρήκε δίκτυα αλλά και ο Αγγελόπουλος ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα που μαζί με Καζανά Θεοχάρη αλλά και τους νεαρούς Κονίδα και Γιαννόπουλο σε πολλές περιπτώσεις να κρύβουν την μπάλα. Όμως η καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο δεν αρκετή για να κλειδώσει η ομάδα της Ναυπάκτου το παιχνίδι και σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ωραίο γκολ του Αυγέρη στο 59′ όμως δεν στάθηκε αρκετό για να μπορέσουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Παπαχαραλάμπειο. Οι αλλαγές του Ναυπακτιακού έδωσαν φρεσκάδα και ο Ναυπακτιακός με τον εξαιρετικό σουτ του Καζανά έπειτα από ωραία ενέργεια του Καραγιάννη και ωραία πάσα του Αγγελόπουλου θα καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Ρουμπάτος στις καθυστερήσεις θα σημειώσει το τέταρτο γκολ για τον Ναυπακτιακό μια φάση που προήρθε από ωραία δημιουργία του Παπανδρέου.

Ναυπακτιακός: Μιμιγιάννης : Μούζος, Καζανάς, Νικολακόπουλος, Γιαννόπουλος,Δενδρινός, Καντάνης, Αγγελόπουλος(75′ Ρουμπάτος), Θεοχάρης, Κονίδας(59′ Καραγιάννης), Σχοινάς(81′ Ψυχογιός), Μικελάτος(88’Παπανδρέου).

Θύελλα Παραβόλας:Κονδύλης: Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Σταμάτης Αλ.(48’Παπαγιάννης), Ξανθόπουλος, Βασιλείου(75’Σταμάτης Ελ.), Κόκκαλης, Κονδύλης, Ράπτης, Αλ. Γιούσεφ, Αυγέρης,Ξανθόπουλος(65’Χονδρογιάννης).

Πηγή: nafpaktianews.gr