«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την γενική συνέλευση

Στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, από τις 6 έως τις 9 το βράδυ, η Γενική Συνέλευση της Καλαμάτας και μετά τον διοικητικο-απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της επόμενης διετίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του ΠΣ Η Καλαμάτα (όλες οι λεπτομέρειες στην διπλανή προκήρυξη), ενώ υπάρχει δυνατότητα επανεγγραφής με την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων της συνδρομής τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και λίγο πριν την έναρξη της ΓΣ.

Οι υποψηφιότητες για το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο (θα εκλεγούν και 3 αναπληρωματικοί) θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρεις μέρες νωρίτερα από την 20η Γενάρη.

Στο μεταξύ συμπληρώνεται το σχήμα που ετοιμάζει ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος είναι έτοιμος να πάρει την σκυτάλη των διοικητικο-οικονομικών βαρών από τον Σταύρο Παπαδόπουλο, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει σκοπό να αναλάβει επίσημη θέση στο ΔΣ, παραμένοντας επικεφαλής του Πανθουριακού –κάτι που προφανώς ανοίγει και δρόμο συνεργασίας των δύο ομάδων.