Γ’ Εθνική: Με πάθος σε …μονόδρομο νίκης ο ΠΑΟΒ κόντρα στην Πύλο

Ο ΠΑΟ Βάρδας προετοιμάζεται για τον «τελικό» όπως κι οι ίδιοι όλοι μέσα στην ομάδα τον έχουν χαρακτηρίσει ήδη τον αγώνα αυτό, με τον Τσικλητήρα Πύλου την Κυριακή, στις 3.00 μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος». Για τη 12η αγωνιστική και πρώτη του β’ γύρου στον 5ο όμιλο.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «πράσινους» καθώς έχουν βρεθεί ξανά μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά σίγουρα έχουν την εμπειρία και τις δυνατότητες να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν – απόλυτα απαραίτητη πλέον – βαθμολογική ανάσα. Ο Τσικλητήρας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία στα εκτός έδρας παιχνίδια του, και ο ΠΑΟΒ θα ψάξει με υπομονή το (ή τα) γκολ) για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος έχει να αντιμετωπίσει κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Ο κεντρικός αμυντικός Άγγελος Δημητρίου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ απών θα είναι και ο αμυντικός Ανδρέας Χούσα που βρίσκεται στο εξωτερικό για προγραμματισμένη προσωπική υποχρέωση. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Νίκος Ανδριέλος (τράβηγμα στη γάμπα στο προηγούμενο ματς) και παραμένει αρκετά αμφίβολος, κάνοντας κι έναν …αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.

Ο ΠΑΟΒ στο ματς αυτό χρειάζεται τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Και πιστεύεται, αυτή τη φορά να είναι μαζικότερη και σημαντικότερη.

* Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΒ συνεχίζει να προσανατολίζεται σε κάποιες προσθήκες, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο επόμενο κρίσιμο διάστημα. Η μία φαίνεται θα είναι σίγουρα ενός επιθετικού, ώστε η ομάδα να γίνει πιο παραγωγική, και από κει και πέρα υπάρχουν σκέψεις για μεσοεπιθετικό και αριστερό οπισθοφύλακα (ανάλογα και με το τι μπορεί να είναι προσιτό). Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο και η αναζήτηση συνεχίζεται από τη διοίκηση και τον προπονητή των «πρασίνων», θέλοντας πλέον να υπάρχουν αποτελέσματα τουλάχιστον στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Πηγή: iliaoikonomia.gr