ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Ανακοίνωση κατά Κουτσαναστάση και Παλλαδινό.

Αν μη τι άλλο μία σκληρή ανακοίνωση που δεν έχει βγει ποτέ ξανά από σωματείο, διαφυλάσοντας την θέση τους, εξέδωσε η ανακοίνωση του Χανδριναϊκού, τοποθετώντας στα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριοι του τοπικού Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα όσο αφορά τον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με την Α.Ε. ΑΒΙΑΣ.

Καταρχήν συγχαρητήρια στην Α.Ε. ΑΒΙΑΣ για την νίκη της και την συμπεριφορά της από την αρχή ως το τέλος στον εν λόγω αγώνα, έτσι και αλλιώς τα δύο σωματεία ποτέ δεν είχαν την παραμικρή διαφορά μεταξύ τους.

Αυτό που καταγγέλλουμε όμως είναι η απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του διαιτητή κ. Κουτσαναστάση και του Α’ βοηθού κ. Παλλαδινού. Αυτά τα δύο επικίνδυνα και ανίκανα να διαιτητεύσουν παιδάκια, που κάποιοι τα βαπτίσαν διαιτητές και κάποιοι κύριοι της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας τα ανέχονται ακόμη στους πίνακες, παρόλα τα παράπονα εδώ και χρόνια από ομάδες, νομίζουν ότι με τα ψέματα τους μπορούν να διαλύσουν έναν ιστορικό σύλλογο.

Εχθές γίναμε μάρτυρες στην πιο γελοία κωμωδία που παίχτηκε ποτέ στα γήπεδα της Μεσσηνίας, που η ψευτομαγκιά τους και τα ειρωνικά χαμόγελα κρύβονται πίσω από ένα κατάπτυστο φύλλο αγώνα, μια κλειδωμένη πόρτα, και 7 οπλισμένους αστυνομικούς.

Αφού κλείστηκαν στα αποδυτήρια και έστυψαν το ανύπαρκτο μυαλό τους, επικαλούνται στο Φ.Α. τραυματισμό του Α’ βοηθού κατά την είσοδο και εντός των αποδυτήριων από ανοιχτό παράθυρο στην πίσω πλευρά, από φίλαθλο του Χανδριναϊκού και κατόπιν αυτού ο βοηθός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, με την συνδρομή σύσσωμης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, συγχαρητήρια, κερδίσατε το Όσκαρ της ανοιχτής παλάμης !!!

Λοιπόν κύριοι ο Χανδριναϊκός Π.Σ. σας παραθέτει τα γεγονότα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

1) Και οι δύο παραπάνω υποδυόμενοι διαιτητές αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα με σωρεία αποφάσεων τους και την ειρωνική συμπεριφορά τους.

2) Κατά την είσοδο τους στα αποδυτήρια κανείς τους δεν δέχτηκε ούτε ένα αντικείμενο.

3) Εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών και με κλειδωμένη την πόρτα δεν έχουμε μαντικές ικανότητες να ξέρουμε την συμβαίνει, με το εν λόγω ανοιχτό παράθυρο ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ να είναι σε αθέατη πλευρά από τον αγωνιστικό χώρο επί της δημοτικής οδού, άρα και κροταλίας να τους είχε επιτεθεί φυσικά θα ήταν φίλαθλος του Χανδριναϊκού.

4) Η περίφραξη του γηπέδου ήταν κλειδωμένη και κανείς εξωαγωνιστικός παράγοντας δεν εισήλθε (ευτυχώς το παραδέχονται).

5) Κανείς παίχτης, προπονητής και παράγοντας του Χανδριναϊκού δεν τους ακούμπησε (ευτυχώς το παραδέχονται).

6) Ο κατά φαντασίαν χτυπημένος επόπτης δεν ζήτησε ποτέ την συνδρομή του Γιατρού αγώνα που ήταν εκεί (μάλλον το θυμήθηκε μετά από καμιά ώρα ότι είναι σοβαρά και θέλει Νοσοκομείο).

7) Μάλλον οι παραπάνω μαυροφόροι έχουν δουλέψει στο Δημοτολόγιο του Δήμου Πύλου-Νέστορος, έτσι εξηγείται πως αναγνώρισαν τον δράστη σαν φίλαθλο του Χανδριναϊκού.
Εάν θέλετε 2 ώρες για να συντάξετε 25 γραμμές στο Φ.Α., λυπούμαστε αλλά στην έκθεση θα είχατε κοπεί. Εκτός εάν δεν έπιαναν τα τηλέφωνα !!!

Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. σεβόμενος την ιστορία του και μην επιτρέποντας στο κάθε γελοίο που νομίζει ότι μπορεί να παίζει στα χαρτιά την υπόληψη ενός ολόκληρου συλλόγου, και έχοντας τις εκθέσεις του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καλαμάτας, του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, του Γιατρού αγώνα και την άποψη των φιλοξενουμένων, ζητά από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας να καλέσει σε απολογία τους εν λόγω απεσταλμένους της, να αποδείξουν εγγράφως το όνομα αυτού που τους χτύπησε (όπως υποστηρίζουν) αφού τον αναγνώρισαν και να ανακαλέσουν το κατάπτυστο Φ.Α. που μας θίγει κατάφορα.

Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του (Συκοφαντική δυσφήμηση) απέναντι και στους 3 διαιτητές που υπογράφουν το Φ.Α. με σκοπό να διαφυλάξουν την τιμή και την ακεραιότητα του Συλλόγου.

Υ.Γ.1. ‘’Ελπίζουμε ταχεία ανάρρωση στον Α’ βοηθό από το πολύωρο
χειρουργείο, ώστε να είναι σε θέση ξανά να μεγαλουργήσει στο σανίδι’’.

Υ.Γ.2. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, που κάποιοι
ονειρεύονται.

2/10/2017 Εκ του Δ.Σ.