ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παραιτήθηκε από το συμβούλιο ο Κώστας Καραλής

Παραιτήθηκε από γενικός γραμματέας και μέλος ο Κώστας Καραλής στον Τσικλητήρα Πύλου.

Η ανακοίνωση του, αναφέρει τα εξής:

«Έχω καταθέσει από χθες, 19/09/2017, στους αρμόδιους φορείς δύο παραιτήσεις. Μέχρι και τώρα 10:00′ (20/09/2017) δεν έχουν πρωτοκολληθεί, αλλά ποσώς με ενδιαφέρει.

– Η μια αφορά την παραίτησή μου από γενικός γραμματέας του συλλόγου του Τσικλητήρα, καθώς και από απλό μέλος του.
– Η δεύτερη αφορά την παραίτησή μου από μέλος του φορέα “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”.
Μου ζητήθηκε να μην ενεργήσω εν θερμώ και να απανεξετάσω την απόφασή μου.
Επειδή η απόφασή μου είναι αμετάκλητη καλώ τους αρμοδίους να τις κάνουν δεκτές και τους υβριστές μου να σπεύσουν να καλύψουν το μικρό κενό που δημιουργείται από την αποχώρηση ενός “μαλάκα”, “άσχετου”, “επικίνδυνου” και δεν ξέρω τι άλλο χαρακτηρισμό μου δώσατε.
Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας “ουδείς αναντικατάστατος”. Επομένως σπεύσατε να με αντικαταστήσετε, για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και μόνο, γιατί με κάτι ασχολιόμουν εκεί που ήμουνα και πρέπει να συνεχιστεί. Να πάρετε όμως πρώτα και το σάκκο για τα απίδια σας για να μετρήσουμε πόσα πιάνει. Γιατί και γι’ αυτή την περίπτωση έχει γνωμικό ο λαός μας. Το “Πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος”. Φαντάζομαι να το έχετε ακούσει.
Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα τρέξετε να βοηθήσετε την ομάδα, σας εύχομαι καλή ανάληψη στις υποχρεώσεις σας και καλά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας».
Κώστας Καραλής