Τι γράφει το φύλλο αγώνος ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΕ ΑΒΙΑΣ

1)Παρατηρητής αγώνα δεν προσήλθε και χρέη παρατηρητή δεν ανέλαβε κανένας

2)Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ η διαιτητική ομάδα κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, έξω από αυτά, φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας «ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ» πέταξε στον Α΄Βοηθό ένα μπουκάλι νερό, χτυπώντας τον στο κεφάλι. Στη συνέχεια και αφού μπήκαμε στα αποδυτήρια, ο ίδιος φίλαθλος μαζί με άλλους άνοιξαν το παράθυρο των αποδυτηρίων (το οποίο ευτυχώς διαθέτει κάγκελα) και μας πετούσαν πράγματα λέγοντας προσβλητικές εκφράσεις. Ο ίδιος φίλαθλος που πέταξε το μπουκάλι στον Α΄Βοηθό, απευθυνόμενος σε αυτόν του είπε «Δε θα ξαναέρθεις εδώ μ…., θα σε γ…. και πάρε τηλέφωνο τους μ… τους αστυνομικούς από την Πύλο να έρθουν να σε πάρουν.» Άλλος φίλαθλος απευθυνόμενος στο διαιτητή του είπε «Σε γ… όποτε θες και σου γ… η μάνα, η αδερφή και η γυναίκα»

3)Μετά τη λήξη του αγώνα ο γιατρός αποχώρησε και ο Α Βοηθός προσκομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για διάγνωση, οδηγώντας το όχημα του η Β Βοηθός ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

4)Μετά από τηλεφωνική κλήση του Α Βοηθού στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, προσήλθε εγκαίρως η αστυνομία όπου και μας οδήγησε στον εθνικό δρόμο για την ασφαλή επιστροφή μας.