Τέλος ο Μπουρούσης από τον Παναθηναϊκό

Τη λύση τη συνεργασίας του με τον Γιάννη Μπουρούση ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστώντας το διεθνή σέντερ για την προσφορά του.

Ο Μπουρούσης επέστρεψε πέρσι στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πρασίνων» και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του εγχώριου double. Ωστόσο, μετά και την οριστική συμφωνία της ομάδας με τον Ίαν Βουγιούκα, έγινε γνωστή η αποχώρηση του με τον ίδιο να δηλώνει πως «ήταν μεγάλη τιμή για μένα, δικαίωσα τον πρόεδρο για την επιλογή και τη στήριξή του».

Σχετικά με το μέλλον του, ο Έλληνας ψηλός δεν ξεκαθάρισε το «τοπίο» και αρκέστηκε να τονίσει: «Έχοντας κάνει πράξη την υπόσχεση μου, νιώθω την ανάγκη πλέον να αναζητήσω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου».

Υπενθυμίζεται πάντως πως για τον Μπουρούση υπάρχουν και «σειρήνες» από την Κίνα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

bou Τέλος ο Μπουρούσης από τον Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπουρούση. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Γιάννη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δήλωση Γιάννη Μπουρούση:

«Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να με φέρει στον Παναθηναϊκό και η εμπιστοσύνη που μου έδειξε στη διάρκεια όλης της χρονιάς, ήταν μεγάλη Τιμή για μένα. Θεωρώ ότι με την κατάκτηση του νταμπλ, τον δικαίωσα και για την επιλογή και για την στήριξή του.

Όταν δώσαμε τα χέρια, πέρυσι, τού υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή. Έχοντας κάνει πράξη την υπόσχεση μου, νιώθω την ανάγκη πλέον να αναζητήσω νέες προκλήσεις στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ την οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσωπικά τον Δημήτρη για την Τιμή που μου έκανε, όπως φυσικά και όλη την ομάδα για όσα ζήσαμε σε μια δύσκολη χρονιά.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημά του και παράλληλα να του ζητήσω να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα που του έχει προσφέρει τόσες χαρές».

Γιαννακόπουλος: Μας δικαίωσε, τον ευχαριστώ προσωπικά

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Γιάννη Μπουρούση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τονίζοντας χαρακτηριστικά.

«Πέρυσι το καλοκαίρι μια διαχρονική φιλία μετουσιώθηκε σε επαγγελματική συνεργασία.

Η απόφαση που πήραμε με τον Γιάννη Μπουρούση, όσο δύσκολη κι αν φαινόταν τότε σε κάποιους, μας δικαίωσε και τους δύο από το τελικό αποτέλεσμα, για το οποίο, μάλιστα, ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή!

Η συμβολή του Γιάννη στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν τεράστια. Τον ευχαριστώ προσωπικά για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, καθώς έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στο μπάσκετ», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.