Τέλος, οι διαμάχες ανάμεσα σε Αβία και Μάνη. Κοινή ανακοίνωση…

Οριστικό τέλος μπαίνουν οι όποιες διαμάχες υπήρχαν στο παρελθόν ανάμεσα σε Αε Αβίας και ΑΕ Μάνης για το καλό της περιοχής και των δύο ομάδων.

Χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν το αποφασιστικό βήμα για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις και να ανοίξει μία νέα σελίδα στις σχέσεις των δύο συλλόγων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Οι δυο ιστορικές ομάδες του Δήμου μας με πρωτοβουλία των Διοικήσεων αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις οποιες διαμάχες υπήρξαν στο παρελθόν και να κάνουν απο κοινού μια ουσιαστική προσπάθεια έτσι ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μας και να συνυπάρχουμε αρμονικά!!!

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με αμοιβαίες εξηγήσεις και αφού συμφωνήσαμε πως η παρούσα κατάσταση μόνο κακό μπορεί να κάνει στα παιδιά που στελεχώνουν τις ομάδες μας αλλα και στο Δήμο μας γενικότερα..αποφασίστηκε να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε οι δυο ομάδες απο εδώ και στο εξής να μην έχουν τίποτα να χωρίσουν..αλλα μόνο να ενώσουν».