Πανθουριακός – Ολυμπιακός Καλ 8-2 «Εντυπωσιακά στο -1 από την κορυφή»

Εντυπωσιακά συνεχίζει το σερί νικών η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου

Ο κατά διαστήματα εντυπωσιακός Πανυουριακός, σκόρπισε το μεσημέρι του Σαββάτου τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με το ευρύ 8-2 και μείωσε στο -1 την απόσταση από την κορυφή και τον Πάμισο Μεσσήνης που φιλοξενείτε αύριο στο Διαβολίτσι.

Για το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου σκόρερ χρίστηκαν οι Μάριος Μπιτσάνης(40′, 58′, 60′), Γιώργος Μουλιάτος(23′, 73′), ‘Αρης Μουστάκας(15′, 48′) και Γιάννης Χελάς(51′)

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Καλαμάτας γνώρισε την βαριά ήττα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.
Μείωσε αρχικά με τον Χρονόπουλο(34′) και αρχικά μπήκε ξανά στο παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παραδόθηκε στον Πανθουριακό και κατάφερε απλώς να γράψει το τελικό αποτέλεσμα με τέρμα του Μπέρμπερι στο 80’

Πανθουριακός(Γ. Αργυρόπουλος): Σταθάς(54′ Φαββατάς), Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης(56′ Κουρούπης), Σεφεράσι, Κλουβάτος(67′ Οδεμισιώτης), Μουστάκας, Αργυρόπουλος, Μπιτσάνης(65′ Λάσκαρης), Μουλιάτος, Πανταζής, Χελάς

Ολυμπιακός Καλ(Γ. Γρηγορόπουλος): Γεωργουλάκος, Μπέρμπερη, Βέλμαχος, Κολιός, Μαλαπάνης(54′ Μουχαρέμι), Μπαζάνης, Κ. Μάλαμας(65′ Αναγνωστόπουλος), Ζέππος(57′ Κουπούζος), Μιχαλέας, Χρονόπουλος, Ν. Μάλαμας(26′ Κακαλέτρης)