ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 5-1: Πρόκριση στους «4» με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Πανθουριακού νίκησε με 5-1 την ομάδα – έκπληξη του θεσμού, Καλό Νερό, και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες το νικητή του ζευγαριού Καλαμάτα – Τσικλητήρας Πύλου.

Ο Πανθουριακός δυακολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως με την είσοδο των Μουλιάτου και Αργυρόπουλου, ο Πανθουριακός ήταν καταιγιστικός και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Ο Μουλιάτος πέτυχε τρία γκολ (53′, 55′, 83′) και δύο ο Κουρούπης (65′ πεν., 88′ ) για τους γηπεδούχους ενώ ο Κορακοβούνης στο 83′ πέτυχε το μοναδικό γκολ του Καλού Νερού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάριος Καρβούνης, με βοηθούς την Σταματία Τσαούση και τον Δημήτρη Ταβουλαρέα.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αργυρόπουλος):Καλλιντέρης, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Οδεμισιώτης, Κλουβάτος (72’ Σεφεράσι), Δρογγίτης (46’ Αργυρόπουλος), Βυζάς (46’ Μουλιάτος), Χ. Τρίψας (65’ Δημητρακόπουλος), Μουστάκας, Πανταζής, Κουρούπης.

Π.Α.Ο. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ (Σάκης Διονυσόπουλος): Σταυρόπουλος, Κ. Λαμπρόπουλος (63’ Μιχαλακόπουλος), Γ. Βλάμης, Γαλάνης, Παναγούλιας, Κορμπής, Ντέρκα, Δεμπεγιώτης (83’ Μαρίνης), Λ. Διονυσόπουλος (75’ Λαχανάς), Κορακοβούνης, Μητρόπουλος (81’ Κουτσούλης). 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ