Πανηλειακός: Φιλική νίκη στα Βραχνέικα με Διαγόρα – Ζήτησε κλειδάριθμο με Αστέρα

Αστέρα

Ο Πανηλειακός το απόγευμα της Κυριακής αγωνίστηκε σε φιλικό ματς στα Βραχνέικα με τον τοπικό Διαγόρα, επικρατώντας με 0-2 σκορ (κι έχοντας αυτό διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος).

Η εμφάνιση της ομάδας του Πύργου ήταν πολύ καλή κατά διαστήματα, και σε κάθε περίπτωση σαφώς καλύτερη από το αμέσως προηγούμενο φιλικό με την Αχαική. Παρά τον ευρισκόμενο σε κακή κατάσταση αγωνιστικό χώρο, συνθετικού χορτοτάπητα, του γηπέδου Βραχνείκων.

Με την τοπική ομάδα πάντως να δείχνει αρκετές αγωνιστικές αδυναμίες, και κυρίως στον επιθετικό τομέα.

Στο 21′ έγινε το 0-1 με τον Ντάνκουα που σούταρε εύστοχα. Και στο 41′ ο Σωτηρόπουλος έκανε το 0-2 με μπάσιμο και εύστοχο σουτ. Ο Διαγόρας είχε δοκάρι στο 82′ σε απευθείας φάουλ του Λαμπρόπουλου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ν.Ι.Τρίγκας, Παναγόπουλος, Α. Τρίγκας, Πετρόπουλος (46′ Κωστής), Λαμπρόπουλος, Ν.Β. Τρίγκας, Κυριαζόπουλος (53′ Τριανταφυλλόπουλος), Παπαδόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Χριστόπουλος (57′ Μπακάλης), Αθανασόπουλος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος (60′ Καπετανάκης), Νιφορόπουλος, Λεβέντης (46′ Μπουρλάκης), Κολόκας, Σούλης, Γκοτσούλιας, Ντάνκουα, Σέου, Κρεββατάς (46′ Χατζηστάμου), Γεωργακόπουλος (46′ Στούπης), Σωτηρόπουλος, (ενώ στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Σκοζάι, Βουργουντζής).

Πηγή: iliaoikonomia.gr