ΟΜΟΝΟΙΑ: Παρελθόν ο Αγγελής «Άδικο και ανέντιμο να παρατάς την ομάδα», δηλώνει ο κ. Δημάκης

Τα πάντα ξεκαθαρίζει ο προπονητής της Ομόνοιας Σωτήρης Δημάκης και τα όσα προβλήματα προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Αγγελής ζήτησε να αποχωρήσει με την διοίκηση να τον καλεί σε απολογία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημάκης, αναφέρει τα εξής: «Από τον προγραμματισμό του καλοκαιριού αρκετά πράγματα έχουν αλαλάξει στην ομάδα αφού ο ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ αναγκάστηκε λόγω οικογενειακού προβλήματος να αποχωρήσει και να μείνει μόνιμα στο χωριό του (ΑΝΔΡΟΥΣΑ)

Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ εδώ και 3 εβδομάδες είναι μόνιμος κάτοικος Φιλιατρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα είναι για άλλη μια εβδομάδα. Το πιο μεγάλο «κακό» για την ομάδα όμως ήρθε στην πρεμιέρα του πρωταθλημάτος με τη Σπερχοεία όπου ο νεαρός ΔΕΔΟΥΣΗΣ τραυματίστηκε. Η μαγνητική που έγινε την Τρίτη κάνει λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας την δεδομένη χρονική στιγμή αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που φέτος είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και είχε πάρει θέση βασικού στην ενδεκάδα μ ε το σπαθί του!

Θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι όλη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στο πλευρό του και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να επιστρέψει σύντομα κοντά μας ακόμα πιο γερός και δυνατός.

Τώρα… ΠΑΡΕΛΘΟΝ είναι για την ομάδα μας ο νεαρός και βασικός ποδοσφαιριστής μέχρι και την τελευταία εμφάνιση του ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ! Ο συγκεκριμένος πήρε την απόφαση να μην παρουσιαστεί σε καμία προπόνηση της ομάδας όλη την εβδομάδα χωρίς να επικοινωνήσει με κανέναν και χωρίς πραγματικά να υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με τη διοίκηση ούτε με το προπονητή του ούτε και με κάποιον συμπαίκτη του αλλά ούτε και με το ότι μπορεί να μην τον υπολογίζαμε αφού ξαναλέω ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν σε όλα τα φιλικά και σε όλα τα επίσημα βασική επιλογή!

Σε προσπάθεια που έγινε να επικοινωνήσω μαζί του δεν πήρα καμία απάντηση αντιθέτως ήρθε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή και ζήτησε το δελτίο του να αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς καμία εξήγηση σε μια τόσο δύσκολη στιγμή πάνω στην έναρξη της χρονιάς και τη στιγμή που η ομάδα μας έχει ανάγκη όλους!

Πραγματικά λυπάμαι βλέποντας νεαρά παιδιά με ταλέντο να λειτουργούν τόσο εγωιστικά και να μην βάζουν την ομάδα πάνω από το εγώ τους, είναι και άδικο και ανέντιμο θα έλεγα να παρατάς την ομάδα σου που υπολόγιζε σε εσένα και ήσουν μια επιλογή της για όλη τη χρόνια σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή με ήδη τρεις απόντες» ΛΥΠΑΜΑΙ.