Ναυτίλος, πρέπει να πας! (Παραλία Καλαμάτας)

Το κατάστημα Ναυτίλος στην παραλία (Ναυαρίνου 203) της Καλαμάτας άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες και εμείς σπεύσαμε να το επισκεφτούμε. Ο Ναυτίλος υπάρχει στον χώρο του φαγητού, του καφέ και του ποτού εδώ και έντεκα χρόνια. Το περιβάλλον του είναι πολύ ευχάριστο όπως και οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί.

Φτάσαμε στο μαγαζί λίγο μετά τις 21:00, καθίσαμε στο μπροστινό μέρος το μαγαζιού, (μιας και η εξέδρα της παραλίας θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό σε 4-5 ημέρες) και παραγγείλαμε. Η ταχύτητα του σέρβις και της κουζίνας ήταν εκπληκτική, τα ορεκτικά και στην συνέχεια τα κυρίως πιάτα έρχονταν πριν καν το καταλάβουμε. Η ποιότητα του φαγητού ήταν πολύ καλή και εγώ προσωπικά έφαγα μέχρι να μην μπορώ άλλο (Λες και είχα να φάω καμιά εβδομάδα – όπως σχολίαζαν οι υπόλοιποι της παρέας).

Όταν ήρθε ο λογαριασμός κατάλαβα το γιατί οι άνθρωποι που πηγαίνουν για μια φορά στο μαγαζί, μετατρέπονται σε θαμώνες…. Η (φθηνή) τιμή σε σχέση με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μόνο ανάλογη δεν ήταν.

Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους για φαγητό ή και για έναν καφέ. Ο χώρος του προσφέρεται και για επαγγελματικά ραντεβού και συναντήσεις, γιατί τα μεσημέρια, αυτούς τους μήνες που δεν έχει αρχίσει τα μπάνια του ο λαός, είναι πολύ ήσυχα και το περιβάλλον του πολύ φιλικό. Το κατάστημα δουλεύει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ…

Ακολουθούν φωτογραφίες :

 

 

 

Και εδώ είναι μερικές κριτικές που βρήκα στο ίντερνετ από ανθρώπους που έχουν επισκεφθεί τον Ναυτίλο (για να μην νομίζετε ότι μόνο σε εμένα άρεσε τοοοοσο πολύ):