Με γκολ του Αθανασόπουλου, η Παλαιόχωρα νίκησε το ΣΥΝΚΑ

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί κι επιπέδου Γ’ Εθνικής ο νέος εκπρόσωπος των Χανίων στην κατηγορία αυτή επικράτησε του περσινού εκπροσώπου και συγκεκριμένα η Παλαιόχωρα νίκησε με 3-1 την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στην Κάντανο.

Goal Athanasopoulos

Goal Athanasopoulos1
Ο Αθανασόπουλος με διπλή προσπάθεια σκοράρει για το 1-1

Ο Δημήτρης από κόρνερ του πρώην παίκτη της Παλαιόχωρας Μποτωνάκη έκανε το 0-1, αλλά ο Αθανασόπουλος με διπλή προσπάθεια «νίκησε» τον Βλαχάκη για το 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Goal Drakakis2

Drakakis
Ο Δρακάκης σημειώνει το 2-1

Goal Drakakis

Goal Drakakis1
Η μπάλα στα δίχτυα από το πλασέ του Δρακάκη για το 3-1

Ο πρώην παίκτης του ΙΝΚΑ Δρακάκης με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από αντίστοιχες πάσες των Κερμενίδη, Καζαντζίδη διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Tsitas
Ο Κορνελάτος κάνει τάκλινγκ στον Τσίτα

Για τον ΑΟΠ χρησιμοποιήθηκαν 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο νεαρός Καβράκης από τον Κισσαμικό και ο Αρμάντο από την Υρτακίνα, που δοκιμάζονται. Αντίθετα λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών δεν έπαιξαν οι Γύπαρης, Καρανάκης, Παπαδοκωνσταντάκης και Φυντικάκης.

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Θεοδωράκης, Κουμπαρούλης, Σαμαράς, Μαζιώτης, Αντ. Μανουσάκης, Κορνελάτος, Δ. Μανουσάκης, Κερμενίδης, Αθανασόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μάστορας, Κουλούρης, Ζαϊμίδης, Ζουμπούλης, Τζαγκαράκης, Δρακάκης, Καβράκης, Αρμάντο

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Γαλανίδης, Μποτωνάκης, Κυτράκης, Ταταράκης, Μάνικος, Τσίτας, Βεστάκης.

Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Γανωτής, Ζντράβκοβιτς, Μαστραντωνάκης, Κομπογεννητάκης, Καρβουνιάρης, Γιακουμάκης, Βροντάκης

Φωτογραφίες Θεόδωρος Ξενάκης

Πηγή: athlitiko.gr