ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ξεκινά σήμερα προετοιμασία

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα γίνει η πρώτη φετινή συνάντηση και αγιασμός για την έναρξη της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του Σταύρου Χριστόπουλου που θα αγωνιστεί στην Β’ Τοπική Κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια. 

Πρώτα θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους παίκτες και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά.

Έχουν κληθεί οι παρακάτω αθλητές: Γαβράς Κων/νος, Φερέτος Φώτης, Φράγκος Σπύρος, Αλοίμονος Βασίλης, Χαρίτος Παν., Κριτσωτάκης Σωτ., Θεοδωρόπουλος Λάμπρος, Γαβράς Σταύρος, Νταουλέ Τζόι, Κουλουράς Φώτης, Παπαδάτος Θεοδ., Γιαννακόπουλος Παν., Αρβανίτης Στάθης, Δημόπουλος Κων/νος, Μαρίλντο Πλάκου, Γιαννακόπουλος Δημ., Μπραχίμι Ερρίκος, Κακκαβάς Νικήτας, Πετρόγιαννης Χρ., Δημητρίου Χρ., Καραγιαννίδης Αλεξ., Μάλι Άγγελος, Γεωργακόπουλος Χρ.

Από την παιδική ομάδα έχουν κληθεί οι: Γαλακούτης Θεοδ., Δημόπουλος Παν., Μπίτζας Αναστ., Φιλόπουλος Κων/νος, Πουλόπουλος Αγγελ.