Μαύρη Θύελλα: Ήρθε η ώρα να προετοιμαστεί η ομάδα για την νέα χρονιά…λίγα λόγια για την συνέχεια

Οι διοικούντες του ΠΣ Η Καλαμάτα έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς τις επαφές τους για να ετοιμάσουν την ομάδα για την επόμενη χρονιά και αυτό φαίνεται από όλες τις κινήσεις τους. Όταν θέλεις να λέγεσαι σοβαρό σωματείο πρέπει να προετοιμάζεις τις κινήσεις σου από νωρίς για να είναι όλα έτοιμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτή τη στιγμή, σίγουρα πρέπει αν πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά για να δείξουν αν μπορούν να παραμείνουν στην ομάδα και του χρόνου έτσι ώστε ο προπονητής να ξέρει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει.

Ο κ. Δρούγας είναι στην ευχάριστη θέση αυτή τη στιγμή να έχει μπροστά του δύο παιχνίδια που δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και πρέπει να πάρει την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε »παιδιά» που ο ίδιος πιστεύει ότι αξίζουν να παίζουν στην ομάδα και ότι έχουν ποδοσφαιρικό μέλλον.

Το ευχάριστο του προχθεσινού αγώνα με τα Βραχναίικα ήταν ότι παρά την ισοφάριση που δέχθηκε η ομάδα, ο κόσμος στήριξε τα παιδιά που πέρασαν σαν αλλαγή στο παιχνίδι και το ίδιο πρέπει να γίνετε συνέχεια όταν έχεις να κάνεις με παιδιά που κατάγονται από τον Νομό μας και δείχνουν ότι μπορούν στο άμεσο μέλλον να βοηθήσουν την ομάδα της Καλαμάτας.

Παρά τα κακόβουλα που ακούγονται από γνωστούς – άγνωστους, η διοίκηση στηρίζει τον κ. Δρούγα και τις επιλογές του και είναι δίπλα του. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία έχει επιτευχθεί και μαθηματικά πλέον. Με βάση αυτό, η οποιαδήποτε ομάδα και ο οποιοσδήποτε προπονητής βρίσκεται σε αυτή τη θέση, μπορεί να »πειραματιστεί» όσο πρέπει, έτσι ώστε να ετοιμάσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο (Αστέρα Αμαλιάδας), η Καλαμάτα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Η ιστορία της ομάδας μας είναι τέτοια που μας αναγκάζει να παίζουμε πάντα για την νίκη. Μην ξεχνάμε ότι η Μαύρη Θύελλα νίκησε τον Βλαχιώτη που ήταν πρωτοπόρος πριν από ένα μήνα. Μακάρι να νικήσουμε, αλλά ταυτόχρονα να παίξουν και τα παιδιά που ανάφερα παραπάνω. (Στο παιχνίδι με τα Βραχναίικα, η απώλεια της νίκης ήταν καθαρό θέμα τύχης γιατί ήρθε από μια φάση που 100 φορές να ξαναγίνει δεν πρόκειται ποτέ να μπει γκολ -μην πει κανείς ότι ο Μπεσσής ήθελε να του φύγει η μπάλα από τα χέρια!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ γιατί κάτι τέτοια άκουσα και δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω για αυτούς που μας περιτριγυρίζουν).

Μακάρι λοιπόν ο σχεδιασμός να πάει καλά και η ομάδα της πόλης μας την νέα χρονιά να καταφέρει την άνοδο στην Β’ Εθνική που είναι και το όνειρο όλων.