«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: «ΕΚΤΟΣ» ΧΕΛΑΣ, ΡΟΝΚΑΤΟ, ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ

Στους ρυθμούς του σημερινού αγώνα κυπέλλου με τον Τσικλητήρα που θα οδηγήσει τον νικητή στους «4» του θεσμού κινούνται όλοι στην Καλαμάτα.

Νοκ αουτ τέθηκε ωστόσο ο νεαρός Χελάς, καθώς στην προχθεσινή προπόνηση υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο, ενώ δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία των Ρονκάτο και Παπουτσογιαννόπουλου.

Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Ζαλίκας, μιλώντας χθες στο «Θ» αναφέρθηκε στο πρόσφατο φιλικό στην Αμαλιάδα (0-0), τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, φυσικά στον πολυαναμενόμενο αυριανό προημιτελικό, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο γηπεδο του Μεσσηνιακού, στο πλευρό των «μελανόλευκων».

Αναλυτικότερα ο πολύπειρος προπονητής τόνισε τα εξής:

«Το φιλικό της Τετάρτης με την Αμαλιάδα ήταν ένα καλό τεστ απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλή ποιότητα και υψηλή ετοιμότητα. Δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία, όπως και κάποιες αδυναμίες, τα οποία λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας και προχωράμε. Ο δρόμος μας είναι μακρύς και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής …κοντό και αυτό σημαίνει, όπως ξέρουν όλοι, ότι λάθη και ολιγωρίες δεν συγχωρούνται.

Πάντα βέβαια εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι και αυτό σημαίνει ότι προέχει το Κύπελλο την Κυριακή με τον Τσικλητήρα (4 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού). Κάθε αγώνας έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας, αλλά όλα εξαρτώνται από τη δική μας παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Και η Πύλος είναι μια ομάδα με στόχους που κάνει τη δική της προσπάθεια και έδειξε και στο μεταξύ μας φιλικό ότι και το ματς κυπέλλου θα είναι πολύ δυνατό και επομένως χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και προσπάθειας από εμάς.

Θέμα ψυχολογικής πίεσης δεν τίθεται για τις μεγάλες ομάδες όπως είναι η Καλαμάτα. Αυτά είναι για τα …χωριά. Οι παίκτες χρειάζεται να μάθουν να ανταποκρίνονται με επαγγελματική νοοτροπία στις απαιτήσεις και δουλεύουμε πολύ και πάνω σε αυτό.

Σε όλη την δύσκολη προσπάθειά μας και άμεσα στο παιχνίδι της Κυριακής θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Οι φίλαθλοι κάθε ομάδας δείχνουν την αγάπη τους στο γήπεδο, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για την ιστορική Μαύρη Θύελλα, που έχει πολυπληθές και φανατικό κοινό. Αυτή την αγάπη θέλουμε σε όλους τους αγώνες μας να την αποδεικνύει εμπράκτως και με την μαζική και με την ένθερμη συμμετοχή του» καταλήγει ο κ. Ζαλίκας.

Πηγή: tharrosnews.gr