ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 5-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαύρη Θύελλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα της Καλαμάτας, η οποία επικράτησε του Ολυμπιακού Καλαμάτας με 5-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο με την Καλαμάτα να επιτίθεται συνεχώς και την ομάδα του Ολυμπιακού να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Το φιλμ του αγώνα:

5΄Ο Σαραντόπουλος εκτελεί το φάουλ από δεξιά και ο Τσεμπερίδης με κεφαλιά κάνει το 1-0.

12΄Ο Τσουλάκος αστοχεί σε πέναλτυ που είχε κερδίσει ο Καλογερόπουλος, με το Γεωργουλάκο να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία.

22΄Σέντρα του Καλογερόπουλου από δεξιά, προβολή του Τσουλάκου με το αριστερό και 2-0.

55΄Ωραία συνεργασία Τσεμπερίδη και Χειλά, ο πρώτος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 3-0 και πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

66΄Λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Τσουλάκος περνάει και το Γεωργουλάκο και κάνει το 4-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

78΄Ο Σαραντόπουλος εκτελεί το φάουλ από δεξιά κεφαλιά του Καντούτση και ο Λιόλιος προ κενής εστίας κάνει το 5-0.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκόμεζ, Τσεμπερίδης(56΄Μερκούρης), Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης(56΄Νικολόπουλος), Καλογερόπουλος, Βασιλόπουλος(46΄Χελάς), Καντούτσης, Τσουλάκος(69΄Ζώτος), Κουρέλλας, Λιόλιος, Σαραντόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Κακαλέτρης(46΄Κατσάκος), Τσεκάνι(61΄Μάλαμας), Κοστρίβας, Κολιός, Βέλμαχος(46΄Μπουρίκας), Μπέρμπερη, Χρονόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μπατάνης, Τσαναλίας