ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-0: Μέτρια εμφάνιση για τη Μαύρη Θύελλα. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε φιλικό αγώνα διάρκειας 60 λεπτών ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η Μαύρη Θύελλα επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Διαβολιτσίου. Στο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν κυρίως οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη (εξαίρεση οι Λιόλιος, Καλογερόπουλος οι οποίοι αγωνίστηκαν ως στόπερ). Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν εντυπωσίασαν τον κ.Ζαλίκα με την εμφάνιση τους, ο οποίος περίμενε σαφώς περισσότερη διάθεση και καλύτερη απόδοση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Δημητρίου στο 32ο λεπτό.

Γενικά οι φάσεις του παιχνιδιού ήταν ελάχιστες και κυρίως με μακρινά σουτ του Δημητρίου και του Κουντάνη. Το Διαβολίτσι περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την εστία του Μπεσσή.

Καλαμάτα: Μπεσσής, Γεωργιόπουλος, Σταματελόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Νικολόπουλος Ν., Κουντάνης, Μουστάκας, Μερκούρης, Δημητρίου, Βασιλόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Χελάς, Ζώτος, Τσιγαρίδης, Δριμής, Οικονομέας

Στα μεταγραφικά τώρα, ο Ρονκάτο ξεκίνησε ήδη προπονήσεις και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις με το βάρος να έχει δοθεί στο σέντερ φορ.