Κάτοικος Ολυμπιακού Ανάληψης ο Ιωάννου

Σε μία μεγάλη και τεράστια μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός Ανάληψης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωστη Ιωάννου.

Ο Κωστής Ιωάννου ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία 94.

Στην συνέχεια και σε ηλικία 15 μόλις ετών ήταν βασικό στέλεχος του Φωκικου και αγωνίστηκε με επιτυχία στην Δ’ εθνική κατηγορία. Υπόδειγμα ποδοσφαιρικής αξίας και ήθους, αγωνίστηκε στον Κεχαγια Προσηλιου, Διαγόρα Πολυδροσου, Αστέρα Ιτεας, Αμφισσαικο, Κρισσαιο Χρισου και την τελευταία χρονιά πάλι στον αγαπημένο του Φωκικο!!! Αξίζει να σημειωθεί ότι ως ποδοσφαιριστης, εκτος των πρωταθλημάτων, έχει κατακτησει και 8 στους 8 τελικούς κυπέλλου!!!!

Πρόκειται για μία προσθήκη υψηλού επιπέδου που σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής.

Η διοίκηση του Φωκικού σε ανακοίνωση της, αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη μας στεναχώρια ο πρόεδρος και ο γραμματέας του ΔΣ του Φωκικου, παραδωσαμε την ελευθερας μετακίνησης σε άλλη ομάδα, του αρχηγού του Φωκικου Κωστή Ιωάννου. Παρ όλες τις προσπάθειες μας να παραμείνει και φέτος ο στυλοβατης της ομάδας μας, προσωπικοι λόγοι τον αναγκαζουν να μετακομίσει στην Καλαμάτα.

Το ΔΣ, οι συμπαίκτες του και οι φίλαθλοι του Φωκικου τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή παραμονή στην Καλαμάτα και πάντα υγιής.

Εις το επανιδείν Αρχηγέ από νέο πόστο αυτή τη φορά, για την μεγάλη μας αγάπη».