Κάλεσμα στον κόσμο από τους αρχηγούς του ΑΠΣ Ζάκυνθος εν όψει Καλαμάτας

Με μια λιτή αλλά με μεγάλο συναισθηματικό περιεχόμενο ανακοίνωση οι αρχηγοί της Ζακύνθου Ηλίας Τσιριγώτης, Ραφαήλ Πέττας και Λέανδρος Διαμαντής καλούν την Κυριακή τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο Στάδιο και να τους βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Καλαμάτα. Οι αρχηγοί του ΑΠΣ Ζάκυνθος μιλάνε για κατάθεση ψυχής από όλους τους παίκτες στα 6 εναπομείναντα παιχνίδια έτσι ώστε να σωθεί η φετινή χρονιά

Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα των αρχηγών του ΑΠΣ Ζάκυνθος

Εμείς οι αρχηγοί του ΑΠΣ Ζάκυνθος συναισθανόμενοι την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι σε αυτή την ιστορική ομάδα του νησιού μας και εκπροσωπώντας όλους τους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη μάχη. Η ομάδα μας βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση, η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει σε εμάς τους ποδοσφαιριστές και επειδή στα δύσκολα δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε, είμαστε έτοιμοι να ματώσουμε την φανέλα μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτή την ιστορική ομάδα εκεί που ανήκει.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι ένας τελικός, μια μάχη και υποσχόσαστε στους αγνούς φίλους που πονάνε αυτή την ομάδα ότι θα φανούμε αντάξιοι της μεγάλης αυτής ιστορίας του Συλλόγου μας. Απομένουν 6 τελικοί. Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια καταθέτοντας την ψυχή μας τον ιδρώτα μας σε κάθε μονομαχία, σε κάθε μάχη που θα δώσουμε. Για αυτό τον λόγο καλούμε όλους τους φιλάθλους μας και όλη την φίλαθλη ζακυνθινή κοινωνία την Κυριακή το απόγευμα στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο για να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους. Σε αυτή την μεγάλη ώρα, την ώρα της μάχης δεν περισσεύει κανείς. Νίκη για να ελπίσουμε ξανά. Νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία.

Μετά τιμής

Ηλίας Τσιριγώτης

Ραφαήλ Πέττας

Λέανδρος Διαμαντής

Πηγή: ioniansports.gr