Ισοπαλία για Αστέρα Βλαχιώτη και Πανηλειακό

Ισόπαλες ανδείχθηκαν οι δυο ομάδες Αστέρας Βλαχιώτη και Πανηελιακό με 1-1 στο γήπεδο της Σπάρτης.

Σε ένα ματς που διεξήχθη στο στάδιο Σπάρτης με γηπεδούχο τον Αστέρα Βλαχιώτη και είχε διακυμάνσεις στην απόδοση των δυο ομάδων, όπως και στην εξέλιξη του, ο Πανηλειακός πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα με την ισοπαλία 1-1 στο σκορ (φωτό πάνω, όπως ξεκίνησε στο ματς).

Το πιο κρίσιμο και ουσιαστικό ταυτόχρονα, διάστημα του ματς αποδείχθηκε ότι ήταν στο επτάλεπτο από το 57′ μέχρι το 64′, όταν αρχικά ο Πανηλειακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Κρεββατά (εξαιρετική κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Σωτηρόπουλου), αυτό το προβάδισμα όμως δεν μπόρεσε να το χαρεί για πολύ, καθώς εφτά λεπτά μετά, ένας γνώριμος στην Ηλεία, ο πρώην κυνηγός της Δόξας Ν.Μαν., Αχαιός Δημήτρης Μικελάτος, ισοφάρισε και …έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Η ομάδα του Πύργου πάντως η οποία ήταν καλύτερη στην επανάληψη από τον Αστέρα Βλαχιώτη, έχασε μοναδικές ευκαιρίες στο 80′ και στο 88′ να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λακωνία. Αλλά, την πρώτη φορά σε πλασέ του Γκοτσούλια η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, ενώ την δεύτερη ο Μπουρλάκης δεν τα κατάφερε από ιδανική θέση να νικήσει τον Παλιούρα.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο και την καλή κυκλοφορία και έφτασε τρεις φορές κοντά στο να προηγηθεί, δυο φορές με τον Γεμιστό και μια με τον Μικελάτο. Η ομάδα του Πύργου μπόρεσε όμως να ισορροπήσει περίπου μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και να βγάλει το πρώτο μέρος με ανέπαφη την εστία της. Και στην επανάληψη κατάφερε σταδιακά να γίνει απειλητική για την εστία του Αστέρα. Έτσι ακολούθησε η εξέλιξη που προαναφέρθηκε.

 

Οι συνθεσεις

Αστέρας Βλαχιώτη: Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντης, Ιλιεφ, Μπριλλάκης (61′ Κατσικάς), Τσιμικλής, Ψιάνος (82′ Σαρίδης), Σταμογιάννος, Γεμιστός (80′ Μαναρίτσας), Μικελάτος, Χρήστου.

Πανηλειακός: Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (90′ Γεωργακόπουλος), Σέχου (38′ Μπουρλάκης), Κρεββατάς (81′ Μπουρνέλης), Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος (67′ Χατζηστάμου).

Πηγή: iliaoikonomia.gr