ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παρελθόν ο Σβερκούνος. «Υπογράφουν» Σπανός και Κουλόπουλος

Με τα χρώματα του Εθνικού Μελιγαλά θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής ο Βασίλης Αλεβίζος. Ο 35χρονος μεσοαμυντικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και αποτελεί το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα, μετά τον Ηλία Καπόγλη. Ο Αλεβίζος αγωνίστηκε πέρυσι αρχικά στην Εράνη και στη συνέχεια στον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή.

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για τον Εθνικό, ο οποίος είναι κοντά στον μεσοεπιθετικό του Α.Ο. Φαραί Στέλιο Σπανό και τον επιθετικό της Μεθώνης Βαγγέλη Κουλόπουλο. Δύο επίσης αξιόλογοι παίκτες, που αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα, θα ενισχύσουν αισθητά την ομάδα του Μελιγαλά.

Αντίθετα, μετά τον Γιάννη Καρύδη, παρελθόν για τον σύλλογο αποτελεί ο Αντώνης Σβερκούνος που δεν τα βρήκε με την διοίκηση αλλά σίγουρα ήταν από τους πολύτιμους παίκτες της περσινής σεζόν.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού και τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.