Εθνική Ελλάδας: Κάλεσε Μπουχαλάκη ο Σκίμπε! Χωρίς Μήτρογλου με Εσθονία

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Εσθονία και το Βέλγιο.

Ο Μίχαελ Σκίμπε επέλεξε μια αποστολή με 27 παίκτες για τα δυο παιχνίδια. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Εσθονία, αφού βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Άξιο αναφοράς, πως αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής και πιο συγκεκριμένα τερματοφύλακας, αφού ανακοινώθηκαν μόνο οι Καρνέζης – Καπίνο.

Η ενημέρωση από το σάιτ της ΕΠΟ:

“O κ. Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Εσθονία (Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, “Γ. Καραϊσκάκης”, 21:45) και το Βέλγιο (Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, “Γ. Καραϊσκάκης”, 21:45) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

 

Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος*, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου**, Βέλλιος, Διαμαντάκος. Σημειώνεται ότι η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συμπληρωθεί από επιπλέον τερματοφύλακα.

*Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Εσθονίας (2 κίτρινες κάρτες).

**Ο Κώστας Μήτρογλου, που υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενταχθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου 2017.”

Πηγή: newsit.gr