Είδαν Αχαϊκή οι Μάνα και Λουκάς

Ξανά στην Αμαλιάδα ο Έλβιο Μάνα

Για δεύτερη φορά στην Αμαλιάδα μέσα σε διάστημα τριών ημερών βρέθηκε ο Έλβιο Μάνα. Ο Αργεντινός συνεργάτης του Νίκου Ζαλίκα στην Καλαμάτα και παλιά δόξα της Μαύρης Θύελλας, παρακολούθησε από κοντά την προσεχή αντίπαλο της Καλαμάτας, την Αχαϊκή, καθώς επίσης απέκτησε και ένα πιο εμπεριστατωμένο δείγμα γραφής για τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Μαζί με τον Έλβιο Μάνα, βρέθηκε ο σκάουτερ της Καλαμάτας Λουκάς Ιωσήφ, ο οποίος σημείωσε το πολύ οργανωμένο μεσοαμυντικά παιχνίδι της Αχαϊκής, με τις παγίδες σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, τη συνεχή αριθμητική υπεροχή που είχε όταν έκανε άμυνα, αλλά και την πολύ γρήγορη μετάβαση στην επίθεση, γεγονός το οποίο δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην έμπειρη ομάδα του Αστέρα.

Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι ο Έλβιο Μάνα θορυβήθηκε βλέποντας αυτή την προσήλωση της Αχαϊκής στην αμυντική λειτουργία, αλλά και τις πολλές κερδισμένες μονομαχίες που είχε. Φυσικά, ξεχώρισαν τον Θοδωρή Σαμπανέι, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός κυνηγός. Ο Έλβιο Μάνα μετά το παιχνίδι, ανέφερε: «Είδαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Αμαλιάδα και την Αχαϊκή. Με εξέπληξε η Αχαϊκή. Είναι μια πολύ δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα και μας περιμένει ένα πάρα-πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα στην Καλαμάτα. Μπορώ να πω ότι είναι μια δύσκολη oμάδα. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου και με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχουμε, θα το ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Επαναλαμβάνω όμως, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί στην πρεμιέρα, καθώς μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

 

«Ο Αστέρας θα βρει τα πατήματά του»

Αναφορικά με τον μεγάλο αντίπαλο της Καλαμάτας στη μάχη του τίτλου, τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο Έλβιο Μάνα ανέφερε: «Ο Αστέρας έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του. Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα βρει το ρυθμό του και θα είναι μια εξαιρετική ομάδα».

Ο Έλβιο Μάνα απάντησε και για το πόσο εύκολο είναι για την Καλαμάτα να προλάβει να εντάξει κάποιες μεταγραφές οι οποίες έχουν αργήσει να πραγματοποιηθούν, αντίστοιχα και με τον Αστέρα, ο οποίος επίκειται να κάνει κάποιες κινήσεις: «Δεν είναι εύκολο όταν μαζεύει μια ομάδα παίκτες καινούργιους. Χρειάζεται αρκετό χρόνο. Σίγουρα και εμείς και η Αμαλιάδα περιμένουμε κάποιες ενισχύσεις, αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν χρόνο ώστε να προσαρμοστούν. Σημασία σε αυτές τις περιπτώσεις έχει να είναι παίκτες καλά προετοιμασμένοι ώστε ερχόμενοι να μπουν πιο γρήγορα μέσα στην ομάδα».

Πηγή: amaliadanews.gr