Διαγόρας Κοπανακίου : Ελεύθερος ο Σταυρόπουλος – (Δηλώσεις)

Ελεύθερος έμεινε ο βασικός Τερματοφύλακας του Διαγόρα αφού η συζητήσεις που έκανε με την νεα διοίκηση της ομάδας δεν ευδοκίμησαν.

Ο Σταυρόπουλος μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές που έκανε στο Β’ τοπικό με τα χρώματα του Καλό Νερού και του Διαγόρα, είναι ελεύθερος να βρεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλησε να μας πει λίγα λόγια για την αποχώρηση του απο την ομάδα του Κοπανακίου.

»Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά στο Κοπανάκι πέρυσι και αν και ο στόχος δεν επετεύχθει απόλυτα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας -τον συμπαικτών μου και της διοίκησης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της διοίκησης που ήταν δίπλα μου αυτή τη χρονιά και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Αλέκο Τζανέτο που έδωσε τα πάντα για την ομάδα και έκανε κατάθεση ψυχής από την θέση του σε ότι μπορούσε -δεν θέλω να κρύψω ότι αν παρέμενε ο Αλέκος στο τιμόνι της ομάδας ίσως να έμενα και την νεα χρονιά στο Κοπανάκι- , τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο που ήταν κοντά στην ομάδα από πολλές θέσεις -διοικητικές , οργανωτικές και σαν ποδοσφαιριστής- και τον Δημήτρη Καμπούκο που πέραν από φυσικός ηγέτης της ομάδας, ήταν παντα δίπλα μας όλη την χρονιά και διατηρούσε τις ισορροπίες.

Τέλος να ευχηθώ στον Διαγόρα καλή πορεία την νεα χρονιά και πάντα νίκες.»

Μετά την αποχώρηση του Σταυρόπουλου ο Διαγόρας είναι σε αναζήτηση νεου τερματοφύλακα που να ανταποκρίνεται στις δυσκολίες της κατηγορίας και στις απαιτήσεις της ομάδας.