ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ένας Καλαματιανός διαπρέπει στη Γερμανία.

Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα.
Τα τελευταία 6.5 χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και συγκεκριμένα Αννόβερου. Εκεί αγωνίζεται στην Ελληνική ομάδα «Ηρακλής Ελλάς Ανόβερο» με την οποία τα πηγαίνει περίφημα. Ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ που κάνει περήφανη την Καλαμάτα στο εξωτερικό μίλησε στο taklin:
«Καλησπέρα σας από τη Γερμανία. Θέλω να ξέρετε ότι εδώ στη Γερμανία γίνεται πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια από το Ελληνικό σωματείο και πρώτη φορά στην ιστορία ομάδας από άλλη χώρα, όπως ο Ηρακλής βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και πάμε για άνοδο με Έλληνες παίχτες επί το πλείστον. η επόμενη κατηγορία είναι ένα όνειρο για ένα τέτοιο σωματείο δεν έχει ξαναγίνει και σε όλη την Γερμανία και Ολλανδία είμαστε το καλύτερο ελληνικό σωματείο.

Στην ομάδα παίζω 5.5 χρόνια και φέτος πάμε για την τρίτη άνοδο. Είναι σαν να αγωνιζόμαστε στη Γ Εθνική της Ελλάδος σε αντιστοιχία. Είναι πολύ δύσκολο σε μια χώρα όπως η Γερμανία να τα πηγαίνουμε τόσο καλά χωρίς δικό μας γήπεδο γιατί τα έξοδα είναι πολύ υψηλά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εδώ.
Θέλουμε να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και νομίζω τα καταφέρνουμε αρκετά καλά. Δίνουμε όλοι οι άνθρωποι της ομάδας τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί και να έχουμε επιτυχίες στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο»