Γ’ Εθνική: Φιλική ισοπαλία για ΠΑΟ Βάρδας και Τσικλητήρα Πύλου

Ο ΠΑΟ Βάρδας έδωσε το Σάββατο (9/9) άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου τον οποίο υποδέχτηκε στο «Γρ. Καλάκος» και αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0.

Οι “πράσινοι” (φωτό από προηγούμενη φετινή εμφάνιση τους) έδειξαν ξανά να έχουν …θέματα, ιδίως στην επιθετική λειτουργία αυτή τη φορά. Απέναντι σε έναν Τσικλητήρα ο οποίος στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος και έδειξε συνοχή και δύναμη (ενίοτε και λίγο …σκληρή, πράγμα που μερικές φορές προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες της Βάρδας).

Ο Τσικλητήρας που έδωσε μόλις το δεύτερο φιλικό του (είχε αργήσει κάπως να ξεκινήσει ενώ είχε αρχικά και αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ του που άλλωστε ακόμα συνεχίζει να έχει τέτοιες), έφτασε στο 18′ κοντά στο γκολ με τον Πήλιο που σούταρε αλλά έδιωξε ο Καπούταγλης, ενώ στο πρώτο μέρος είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Αλιού, και ο ΠΑΟΒ λίγο πριν το ημίχρονο με τον Μελετίδη.

Από τη άλλη πλευρά, η Βάρδα είχε εδαφική υπεροχή στο δεύτερο μέρος, αλλά ουσιαστικά δεν είχε τις πολλές φάσεις, πέραν αυτής στο 57′ με κεφαλιά του Νικολόπουλου που έδιωξε ο Παλιγγίνης.

Οι συνθέσεις 

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης (46′ Κωνσταντινόπουλος), Χούσα, Κουργιαλάς (70′ Παλιάτσας), Δημητρίου, Ανδριέλος (46′ Σιδέρης), Λιόσης, Γ. Πολίτης (46′ Μάζης), Νικολόπουλος (84′ Σώκαλης), Ντόμας (46′ Καρούτης), Κωνσταντινίδης (73′ Καλογερόπουλος), Μελετίδης (77′ Ράλλης).

Τσικλητήρας: Μπροκάκης (46′ Παλιγγίνης), Σβίγκος, Μπίζος, Χατζηστάμου, Αλιού (46′ Γεωργιόπουλος), Ακαζού, Αμπραχαμιάν (62′ Μάραντος), Τσάτσος, Πήλιος (77′ Κωστόπουλος), Γιαννόπουλος, Μούσα Γκάι

Πηγή: iliaoikonomia.gr