Γιώργος Πετρουλάκης – Έλενα Γκίκα : Ο γάμος της χρονιάς (Φωτογραφίες)

Όσο και να προσπάθησε το ζευγάρι ο γάμος τους να γίνει σε κλειστό κύκλο, αυτό δεν κατέστη δυνατό. O Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνωριμίες σε διάφορους χώρους, είτε αυτός είναι ο πολιτικός ή ο ποδοσφαιρικός ή και ο επιχειρηματικός χώρος, οπότε αναπόφευκτο ήταν να παρευρεθούν αρκετοί »επίσημοι» . Η Έλενα από την άλλη, έχει άλλες τόσες διασυνδέσεις και… ίσως περισσότερες! Η δουλειά της σε συνδυασμό με τον ακέραιο χαρακτήρα της, της έχουν κερδίσει πολλές γνωριμίες με ανθρώπους που την εκτιμούν αφάνταστα και δεν θα μπορούσαν να μην της το δείξουν με την παρουσία τους αυτή την χαρούμενη στιγμή.

 Άνθρωποι από τον χώρο του τουρισμού και των επιχειρήσεων με πρώτο και »καλύτερο» τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο έδωσαν το παρόν στην τελετή που έγινε στην Γιάλοβα.

Φυσικά το παρόν το έδωσαν και στελέχοι της διοίκησης του καζίνο του Λουτρακίου όπου η Έλενα δούλευε εκεί για 3 χρόνια σαν υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού (ακριβώς το ίδιο κάνει τώρα για το Costa Navarino).

*Αναταραχή στον ποδοσφαιρικό κόσμο έφερε βέβαια η επιλογή του κουμπάρου, που δεν ήταν άλλος, από τον στενό φίλο του ζευγαριού, επιχειρηματία Δημήτρη Αντωνόπουλο (RealView Digital LTD), ο Αντωνόπουλος διατέλεσε πρόεδρος επί Πετρουλάκη στον Πάμισο και οι ψίθυροι άρχισαν αμέσος μετά την τελετή για το αν ο Αντωνόπουλος εμπλακεί φέτος στα διοικητικά της Ανδρούσας όπου ο »κουμπάρος» του πλέον Γιώργος Πετρουλάκης έχει μπει δυναμικά.

Μετά τον γάμο ακολούθησε τραπέζι με όλους τους καλεσμένους να δίνουν το παρον, σε γνωστό μαγαζί της περιοχής…

Taklin.gr  : Έλενα και Γιώργο, να ζήσετε χαρούμενοι και αγαπημένοι για πάντα!