ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΤΖΑΣ: Διαπρέπει στην Γερμανία ένα δικό μας παιδί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Μεσσήνιος τερματοφύλακας Γιάννης Μέντζας εδώ και 2 χρόνια έχει αφήσει την Ελλάδα και έχει μετακομίσει στο εξωτερικό και την Γερμανία.

Ο έμπειρος πορτιέρο λοιπόν εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν έχει αφήσει το αγαπημένο του άθλημα και διαπρέπει πραγματοποιώντας φοβερές εμφανίσεις.

Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε μπάλα στην ομάδα Βad Rothenfelde ll και στην κατηγορία (Kreisklasse Süd A).

Την φετινή σεζόν είχε δυο προτάσεις από δυο ομάδες η μια ήταν (Bad Rothenfelde l) και στην κατηγορία (Landesliga) όπου είναι μια ημιεπαγγελματική κατηγορία με πολλές υποχρεώσεις και λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα.

Η δεύτερη ομάδα ήταν TuS Hilter (Χιλτερ) η κατηγορία αυτή δεν έχει πολλές υποχρεώσεις σε σχέση με την προηγούμενη. Η κατηγορία της φετινής σεζόν είναι (Kreisliga Süd) η ομάδα του Hilter κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία (Kreisklasse Süd A).

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του αναφέρει τα εξής: «Από πλευράς μου θέλω να ευχαριστήσω τον Προπονητη της ομάδας Silver Pezena για την εμπιστοσύνη και τον Γυμναστή της ομάδας Frank Hoffmeier. Η ομάδα έχει παρά πολύ οργάνωση και Πειθαρχία και αυτό με κέρδισε, κλείνοντας θέλω να βοηθήσω την ομάδα στην νέα κατηγορία και εύχομαι η στόχοι να πραγματοποιηθούν».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ