Γίνε ο μάνατζερ του εαυτού σου !

Νέο σύγχρονο μέσο προβολής για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  www.e-scouter.gr και γίνε μάνατζερ του εαυτού σου

Μια νέα ιδιαίτερα καλαίσθητη και σύγχρονη ιστοσελίδα ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της με σκοπό να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, να αποκτήσουν ένα σύγχρονο μέσο προβολής.

Το www.e-scouter.gr διαθέτει ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον για τους χρήστες του, με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, ώστε ο κάθε ποδοσφαιριστής να παρουσιάζει πλήρως τα χαρακτηριστικά του, ενώ οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να επιλέξουν με πολλά και διάφορα κριτήρια.

Η νέα ιστοσελίδα αποτελεί μια ποδοσφαιρική βάση δεδομένων σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο ποδοσφαιριστής, ενεργοποιώντας το προφίλ του μέσω της ιστοσελίδας www.e-scouter.gr  έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τον εαυτό του σε ένα ευρύ κοινό (προπονητές, μάνατζερ, στελέχη ομάδων, δημοσιογράφους, κλπ.).

Μέσω του www.e-scouter.gr  όλες οι ομάδες μπορούν να αναζητούν ποδοσφαιριστές ανάλογα με τη θέση, την ηλικία, τις συμμετοχές και την πορεία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς και την περιοχή στην οποία επιθυμούν να αγωνιστούν. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του ποδοσφαιριστή μέσω βίντεο.

Όπως λένε και οι δημιουργοί της νέας ποδοσφαιρικής διαδικτυακής πλατφόρμας «Σκοπός μας είναι βοηθήσουμε στην προώθηση και ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσω της προβολής των δυνατοτήτων τους, κυρίως αυτούς που έως σήμερα δεν είχαν το κατάλληλο μέσο προβολής.»

## www.e-scouter.gr και γίνε εσύ μάνατζερ του εαυτού σου! ##