Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Ισοπαλίες για τους τρεις πρωτοπόρους. «Κερδισμένος» ο Χανδριναϊκός. Βαθιά ανάσα για ΑΕΓ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα φοβερό πρωτάθλημα διεξάγεται φέτος στην Α1 Τοπική Κατηγορία μίας και μετά το πέρας της 18ης αγωνιστικής όλα είναι ρευστά σε κορυφή και ουρά.

Η πρωτοπόρος ΑΕ Μάνης ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ κόντρα στον Αίαντα Καλαμάτας, έχοντας πλέον 40 βαθμούς.

Στην 2η θέση συνεχίζει η ΑΕ Αβίας με 34 βαθμούς που ήρθε ισόπαλη με τον τρίτον Ολυμπιακό Ανάληψης (31 βαθμούς) στην Μεσσήνη με σκορ 1-1.

Αυτός που χαίρεται είναι ο Χανδριναϊκός που νίκησε εκτός έδρας τον Αστέρα Μικρομάνης με 4-1 και έτσι ανέβηκε στην 4η θέση με 29 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες Μεθώνη – Χώρα 1-1 και Πεταλίδι – Δώριο 3-3.

Επίσης, στο κόλπο της τρίτης θέσης μπήκε για τα καλά και ο Ηρακλής Καλαμάτας μετά την νίκη του με 2-1 επί του Ακρίτα Κορώνης, έχοντας 25 βαθμούς.

Όσον αφορά την ουρά, η ΑΕ Γαργαλιάνων πέτυχε μεγάλη το Σάββατο με 1-0 επί του ΑΟ Φυτειάς ανέβηκε στους 17 βαθμούς και μείωσε την διαφορά από τξν ζώνη του υποβιβασμού στους τρεις, ρίχνοντας παράλληλα από κάτω τον Αίαντα Καλαμάτας που πήρε παλικαρίσιο βαθμό κόντρα στην ΑΕ Μάνης με 16 βαθμούς.

Τέλος, η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Αβίας και την ΑΕ Μάνης να ξεχωρίζει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ