Α.Ο.ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ: Ανακοίνωση για την αποχώρηση Φίλιου.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ομάδας του Ασπροχώματος ευχαριστεί τον Αντώνη Φίλιο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

» Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς καθώς αποχωριζόμαστε τον ηγέτη μας, τον αρχισκόρερ μας και εκ των αρχηγών μας Αντώνη Φίλιο.

Τα 8 χρόνια που ήταν στην ομάδα μας έγινε αρχισκόρερ μας και ηγέτης μας, πετυχαίνοντας σε πρωτάθλημα και κύπελλο 208 γκολ, επίτευγμα που δύσκολα θα ξεπεραστεί στο μέλλον. Με τα γκολ αυτά οδήγησε την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες και έδωσε χαρά στους ανθρώπους  και φίλους της. Ο Αντώνης δεν έγραψε μόνο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας αλλά ολόκληρο τόμο. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και για την ανεκτίμητη αξία του ως άνθρωπος. Είναι σπάνιος χαρακτήρας με ήθος και αξιοπρέπεια.

Οι λόγοι της αποχώρησής του είναι καθαρά επαγγελματικοί που δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Όμως η πόρτα του Α.Ο.ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ θα είναι πάντα ανοικτή για σένα Αντώνη.( Εξ’άλλου έχεις και τα κλειδιά.)

Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καινούρια σου πορεία στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Να είσαι πάντα γερός και υγιής για να υλοποιήσεις του στόχους σου.

Εις το επανιδείν φίλε. Τα λέμε….»