ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Πιο πολύ για γέλια παρά για κλάματα η ανακοίνωση του υποτιθέμενου γενικού διευθυντή

Με σημερινή ανακοίνωσή ο ίδιος ο υποτιθέμενος γενικός διευθυντής που τριγυρνάει από ομάδα σε ομάδα, διαψεύδει τα δημοσιεύματα του taklin.gr περί καθοδήγησης και χειραγώγηση από τρίτους στο να καταθέσει ένσταση κατά της Αμαλιάδας στον αγώνα με τη Μαύρη Θύελλα, ο Αστέρας Βλαχιώτη

Για γέλια λοιπόν και για κλάματα η συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς ως site δεν είπαμε κάτι αρνητικό για τον Αστέρα Βλαχιώτη αλλά μόνο για τον συγκεκριμένο κύριο. Βασικά αναρωτιόμαστε αν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση την γνωρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας μιας και είμαστε σίγουροι ότι μόνος του θα την εξέδωσε ο συγκεκριμένος.

Αναλυτικά αυτή έχει ως εξής:

«Με μεγάλη μας έκπληξη εδώ και δύο ημέρες διαβάζουμε από αθλητικούς ιστότοπους, πως πίσω από την ένσταση που έχουμε καταθέσει για τον αγώνα του Αστέρα Αμαλιάδας – ΠΣ Η Καλαμάτα και την παράτυπη κατ’εμας ζωντανή διαδικτυακή κάλυψή του, βρίσκεται κάποιος άνθρωπος που μας κατευθύνει και μας χειραγωγεί.

Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, πως είμαστε γνώστες των κανόνων διεξαγωγής μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και προβήκαμε σε αυτήν την ένσταση σε συνεννόηση με τους νομικούς μας συμβούλους, και μόνο έπειτα από τις δικές τους υποδείξεις, ώστε να προστατεύσουμε τα νόμιμα συμφέροντα της ομάδας μας.

Ο Αστερας Βλαχιωτη δε χρειάζεται και δεν ζητά την βοήθεια κανενός!».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο εν λόγο κατά φαντασίαν πρώην διευθυντής, από την προηγούμενη του αγώνα διατυμπάνιζε ότι αν γίνει ζωντανά το παιχνίδι μέσω του taklin.gr, τότε θα κάνει ένσταση μέσω του Βλαχιώτη γιατί όπως έχει πει σε πάρα πολλούς εδώ στην Καλαμάτα »ελέγχει 100% την ομάδα του Βλαχιώτη και από την νεα χρονιά θα είναι ο νεος γενικός διευθυντής του Αστέρα» . Την ώρα που τελείωσε δε ο αγώνας κάλεσε τρία – τέσσερα άτομα στο τηλέφωνο γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό, (αλλά και βγάζοντας χολή για το taklin.gr και για την Μαύρη Θύελλα) λέγοντας τους »ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ» (!), δηλαδή ότι τον αγώνα θα τον κερδίσει η Καλαμάτα στα χαρτιά μέσω της μεσολάβησης του, και ο Βλαχιώτης θα στεφθεί πρωταθλητής.

Ευτυχώς που μέσω του taklin.gr  αλλά και μέσω άλλων σοβαρών και υπεύθυνων ανθρώπων, ο εν λόγο »κύριος» έγινε ακόμα πιο γνωστός για τον βίο και την πολιτεία του (απάτες κατα συρροή κ.α) και έτσι όλος ο κόσμος της Μεσσηνίας αλλά και της Λακωνίας πλέον, θα προστατευτεί από τυχών συναλλαγές μαζί του.

Μετά το προχθεσινό άρθρο του taklin.gr λάβαμε πολλά μηνύματα από ανθρώπους που είχαν πέσει θύματα αυτού του »κυρίου», από ανθρώπους που είχε »παραμυθιάσει» αλλά και ανθρώπους που κατηγορούσε πίσω από την πλάτη τους για πράγματα που οι ίδιοι δεν γνώριζαν.

Ας ελπίσουμε όλο αυτό να τελειώσει εδώ και να αποτελεί μια απλή παρένθεση για όλους τους εμπλεκόμενους που δυστυχώς έχουν πέσει θύματα του.