Αστέρας Αμαλιάδας: Ξεκίνησε με αισιοδοξία και φιλοδοξίες – «Να αποκτήσουμε χαρακτήρα νικητή» τόνισε ο Μίχος

Με αισιοδοξία και φιλοδοξίες για μια όσο το δυνατόν περισσότερο πετυχημένη σεζόν, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «βυσσινί», παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού Πέτρου Μίχου, καθώς και παρουσία φιλάθλων, ξεκίνησαν το νέο τους «ταξίδι», έχοντας θέσει τον πήχη ψηλά! Όπως αποδεικνύουν και οι έως τώρα ενέργειες για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού (κυρίως με την μεγάλη προσφορά του φετινού κεντρικού χορηγού της ομάδας, του επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου).

Κατά την πρώτη προπόνηση τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός (φωτό 1).

Μίχος: «Να αποκτήσουμε χαρακτήρα νικητή…»

Πριν από την πρώτη προπόνηση, ο Π. Μίχος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κι αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον Θανάση Παπαγεωργίου και τον Κώστα Νικολόπουλο, τόνισε ότι «η διοίκηση έχει ήδη κάνει …πρωταθλητισμό στις μεταγραφές, και πλέον θα πρέπει να παλέψουμε ώστε να κάνουμε κι εμείς».

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το αν ο Αστέρας είναι το φαβορί στα… χαρτιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως αρκετοί υποστηρίζουν, ο κ. Μίχος απάντησε: «Τα χαρτιά δεν δίνουν νίκες, οι νίκες έρχονται μέσα από σκληρή δουλειά στο γήπεδο».

Ο νέος τεχνικός των «βυσσινί» αναφέρθηκε, παράλληλα, αναλυτικά στους άξονες στους οποίους θα δουλέψει: «Με την διοίκηση έχουμε θέσει τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους θα δουλέψουμε.

Πρώτον, να φτιάξουμε ένα ισχυρό σύνολο μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν τα ατομικά ταλέντα των ποδοσφαιριστών μας.

Δεύτερο, να κάνουμε την ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα νικητή, να την εκπαιδεύσουμε δηλαδή στον πρωταθλητισμό.

Τρίτο, θα προσπαθήσουμε να ερευνήσουμε την ηλειακή ποδοσφαιρική αγορά για εξεύρεση ντόπιων ταλέντων.

Και τέταρτο, να οργανώσουμε τις ακαδημίες του Αστέρα έτσι ώστε η δουλειά που γίνεται εκεί, να βοηθά και την πρώτη ομάδα».

Πηγή: iliaoikonomia.gr