Αστέρας Αμαλιάδας: Κλείνει τη λίστα φιλικών (και με Παναιτωλικό) – Η νέα μεταγραφή

Συνεχίζοντας την προετοιμασία του, ο Αστέρας Αμαλιάδας ήδη έχει μπει στο στάδιο του αγωνιστικού μοντάζ. Και δημιουργώντας μια σαφώς ισχυρή ομάδα (η οποία ήδη συζητείται πανελλαδικά λόγω των μεγάλων μεταγραφικών κινήσεων της, καθώς και των υψηλών στόχων που βάζει), μια ομάδα με πληρότητα, με ποιότητα αλλά και με εμπειρία, που το ενδιαφέρον γι’ αυτήν όλο και αυξάνεται. 

– Για αυτή την Κυριακή (20/8) έχει κλειστεί δεύτερο φιλικό (μετά το πρώτο της περασμένης εβδομάδας με τη Νίκη Τραγανού). Που θα γίνει στο Στάδιο Αμαλιάδας, με αντίπαλο το Ζευγολατιό Κορινθίας (Γ’ Εθνικής, ήταν και περυσινός αντίπαλος) και ώρα 6.15 το απόγευμα. Ένα σαφώς αξιόλογο αγωνιστικό τεστ. 

* Απο κει και πέρα, ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού έκλεισε και θα δώσει ο Αστέρας στην Αμαλιάδα, την Τετάρτη 30 Αυγούστου. Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω της εβδομάδας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας, ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Μίχος, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότατου επιπέδου. Όπως βέβαια ανάλογη ευκαιρία θα εχουν και οι φίλαθλοι του Αστέρα.

Επίσης, έγινε μια μικρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα, και έτσι το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, απέναντι στα Τρίκαλα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9/9 (και όχι την Κυριακή 10) και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος. Ένα ακόμα δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

Μετά κι από τα παραπάνω, κι έπειτα κι από αυτό της Κυριακής (20/8), είναι ακόμα κλεισμένα ως τώρα τα εξής:
– Στις 26 Αυγούστου, ο Αστέρας θα μεταβεί στη Ναύπακτο, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα Ναυπάκτου.

– Στις 30 Αυγούστου θα υποδεχθεί στην Αμαλιάδα τον Παναιτωλικό.

– Στις 3 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό επίσης συνονόματο, Αστέρα Βλαχιώτη.

– Στις 9 Σεπτεμβρίου, θα υποδεχθεί στην Αμαλιάδα τον ΑΟ Τρίκαλα.

Έρχεται ακραίος αμυντικός

Στο μεταξύ, όπως έχουμε αναφέρει κι από τα προηγούμενα ρεπορτάζ, οι μεταγραφικές κινήσεις φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αφού η ομάδα κάνει επαφές για την απόκτηση ενός αριστερού ακραίου αμυντικού (ώστε να μην είναι μόνο ο Μπουτσικάκης στη θέση).

Και αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα κι αυτή η μεταγραφή, με έλευση παίκτη στην Αμαλιάδα. Αφού ήδη οι επαφές είναι προχωρημένες με έμπειρο 30χρονο παίκτη, αριστερό μπακ – χαφ που έχει παίξει σε αρκετές ομάδας Β’ και Γ’ Εθνικής (και παλιότερα και στον Άρη Θεσ/νίκης).

– Από κει και πέρα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν είναι προγραμματισμένη να προχωρήσει άλλη κίνηση, και κυρίως κίνηση κάποιου ακόμα πολύ μεγάλου ονόματος από αυτά που είχε κάνει επαφή το προηγούμενο διάστημα η ομάδα (π.χ. τον πολύ έμπειρο Έλληνα κεντρικό αμυντικό Στάθη Ταυλαρίδη, ή τον πρώην διεθνή Ηλείο παίκτη Νίκο Καράμπελα, κ.τ.λ.). 

Άλλωστε, όπως αναφέραμε κι από το προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι άνθρωποι της ομάδας δεν ξεχνούν πως υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος σε ότι αφορά τις μεταγραφικές περιόδους. Όπου η μεν θερινή ολοκληρώνεται στις 30 Οκτωβρίου, η δε χειμερινή που υπάρχει και μεσούσης του πρωταθλήματος είναι ολόκληρος ο Ιανουάριος.