ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπλέτσας «Οι παίκτες μου σεβάστηκαν απόλυτα την Καλαμάτα»

Μπορεί το 8-0 από την Καλαμάτα να είναι σίγουρα ένα σκορ βαρύ για τον Απόλλωνα Πεταλιδίου αλλά αυτό φυσικά περνά σε δεύτερη μοίρα.
Αυτό που αποκόμισαν οι παίκτες του Πεταλιδίου που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μαύρη Θύελλα ήταν πολλά και αυτό πρέπει να μείνει σε αυτά τα παιδιά.
Ο προπονητής Βασίλης Μπλέτσας, σε ερώτηση μας, πως είδε τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Μαύρη Θύελλα, μας τόνισε τα εξής:
«Θα ήθελα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμάτας για τη μεγάλη και δίκαιη νίκη της απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Πεταλιδιου που αγωνίζεται στην Α1 Τοπική κατηγορία.
Έδειξε ότι λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είναι έτοιμη παρόλο που δεν αγωνίστηκαν τα καινούργια αποκτήματα άρα είμασταν και τυχεροί γιατί ίσως το σκορ να ήταν πιο μεγάλο ευτυχώς για μας δεν έγινε;
Και για να πούμε τα πράγματα όπως έχουν θα ήθελα να πω και τα εξής. Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μου γιατί σεβάστηκαν απόλυτα την ομάδα της Καλαμάτας και τους παίχτες της (κάτι που δεν έγινε από τους αντιπάλους) σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν έπαιξαν αντιαθλητικά και βίαια παρόλο που θα μπορούσαν γιατί το σκορ ξέφυγε πολύ και δεν ήταν απίθανο να ξεφύγουν και οι ίδιοι.
Μπράβο τους που δεν το έκαναν και έδειξαν χαρακτήρα κάτι που τους ζητάω και εγώ να έχουν προσωπικότητα σαν παίχτες. Επίσης αναφορικά με τη διοίκηση του Απόλλωνα θα ήθελα να πω μπράβο που δεν ζήτησαν να γίνει το παιχνίδι κάπου μακριά και σε κάποιο κακό ίσως πλαστικό γήπεδο σεβόμενοι την μεγάλη ομάδα της πόλης μας. Κάτι που δεν θα μπορούσε να μας κατηγορήσει κανένας. Όμως ήρθαμε και αγωνιστήκαμε στην έδρα της Καλαμάτας για να χαρούν οι παίχτες μας αυτή την εμπειρία, για αυτό εξάλλου αγωνιστήκαμε με τόσους μικρούς ποδοσφαιριστές και βάλαμε και άλλους αλλαγή άσχετα από το σκορ για να πάρουν αυτή την ικανοποίηση.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι είμαι περήφανος που έχω αυτούς τους παίχτες και χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της. Έχουν ήθος και σεβασμό και το δείχνουν. Αυτές οι δηλώσεις μου είναι προσωπικές και δεν έχει σχέση η διοίκηση. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους».