ΑΟ ΦΑΡΑΙ: Αποβλήθηκε στο Κύπελλο αλλά έπαιξε κανονικά στο πρωτάθλημα ο Φιλανδριανός

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Φαραί Κώστας Φιλανδριανός στον επαναληπτικό Κυπέλλου Μεσσηνίας κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας όπου η ομάδα του αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού, είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και είχε αποβληθεί.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ανδρούσα αγωνίστηκε κανονικά όντας ως βασικός.

Σίγουρα, όλοι απόρησαν που είδαν τον παίκτη να αγωνίζεται και μάλιστα έκαναν λόγο ότι η διοίκηση του ΑΟ Φαραί έκανε «γκάφα».

Τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά και οφείλουμε να πούμε ότι ήταν μία έξυπνη κίνηση από πλευράς διοίκησης. Και εξηγούμε ακριβώς…

Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΠΟ, κάθε ερασιτέχνης παίκτης μπορεί να πάρει μεταγραφή σε 3 ομάδες αλλά να αγωνιστεί στις 2.

Ο Φιλάνδριανός την επόμενη ημέρα από την αποβολή του πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Ανάληψης που είχε προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, εξέτισε την ποινή του και λίγες μέρες μετά επέστρεψε και πάλι στον ΑΟ Φαραί.

Έτσι, αγωνίστηκε νόμιμα κόντρα στην Ανδρούσα ενώ το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι τον Ιανούαριο μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα και να αγωνιστεί κανονικά μιας και με τον Ολυμπιακό Ανάληψης δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι!