ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της Εράνης.

Με σκληρή ανακοίνωση απάντησε στην ίδιου ύφους ανακοίνωση της Εράνης, η ομάδα του Ακρίτα Κορώνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΟ ΚΟΡΩΝΗΣ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την αβάσιμη και παντελώς άστοχη ανακοίνωση των παραγόντων της Εράνης Φιλιατρών σχετικά με τον αγώνα Κυπέλλου στο γήπεδο Κορώνης.

Η ομάδα μας τόλμησε να παίξει στα ίσια τον αγώνα με το ιστορικό σας σωματείο, πράγμα προφανώς απαράδεκτο…

Στην αρχική μας ενδεκάδα συμμετείχε ένα παιδί 14 ετών (Κρητικάκης Α.) και ένα παιδί 15 ετών (Τσουκάτος Σ.) οι οποίοι αντί να διδαχθούν ήθος και ποιοτικό ποδόσφαιρο από τους καλύτερους αντιπάλους έβλεπαν μια φαρσοκωμωδία εντός γηπέδου με βρισιές , προκλητικές βουτιές και μη σεβασμό του δικαιώματός μας να αγωνιστούμε για τη νίκη.

Μιλάτε για σεβασμό προς ποδοσφαιριστές σας…

Είναι ασέβεια που σας παίξαμε στα ίσια, απαγορεύετε από κάποια εγκύκλιο της Ένωσης που αγνοούμαι?

Όσο για την ιστορικότητα και τη προσφορά του σωματείου σας ουδείς τα αμφισβητεί.  Ο σεβασμός όμως Κύριοι και η αξιοπρέπεια δεν είναι κληρονομικά δικαιώματα και δεν είναι αυτονόητα  . Κερδίζονται και διαφυλάσσονται διαχρονικά.

Δεν νομίζουμε ο Κύριος παράγοντάς σας που κλώτσαγε με μένος την πόρτα για να μπει στο γήπεδο να επιληφθεί της κατάστασης να τιμά την ιστορία σας.

Ούτε η απειλή ότι θα μας κάνετε ντα όταν ξαναέρθουμε στα Φιλιατρά συνάδει με την ανακοίνωσή σας.

Σας δίνουμε συγχαρητήρια για τη μεγάλη σας νίκη – πρόκριση.

Συμφωνούμε ότι η διαιτησία έκανε κακό και στις δύο ομάδες μας και έπαιξε τον ρόλο της στην ένταση.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για τη στιγμιαία ένταση, άλλωστε σύσσωμο το ΔΣ προφύλαξε παίχτες και παράγοντες των Φιλιατρών όταν χρειάστηκε. Αναγνωρίζουμε ότι η προκλητική στάση των μελών – φιλάθλων της Εράνης δεν ήταν καθολική καθώς υπήρχαν άτομα μου διαφύλαξαν την ηρεμία και τους τιμά.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην αρχοντική στάση στου Σωτήρη Λυμπερόπουλου που όχι μόνο δεν είχε εμπλοκή σε οποιαδήποτε διένεξη αλλά ο λόγος του στο τέλος του αγώνα προς το διαιτητικό τρίο χάραξε την κατεύθυνση   που όλοι μας πρέπει να διαβούμε προς βελτίωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Είμαστε από τα ελάχιστα επαρχιακά σωματεία που στηριζόμαστε αποκλειστικά σε γηγενείς ποδοσφαιριστές και δεν πληρώνουμε για μεταγραφές της μια χρονιάς που χάνονται την άλλη….

Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν και με οποιονδήποτε τρόπο  να προσβάλλει απροκάλυπτα την προσπάθειά μας.