ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικάζ

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 5 Νοεμβρίου, θα δώσει το τμήμα γυναικών του ΑΟ ΑΚΡΙΤΑ.

Η αρχή για το σύνολο του Παναγιώτη Ντάκουρη θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο το Σπαρτιατικό Γ.Σ. (ανέβηκε φέτος) στο κλειστό της παραλίας ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αναμετρηθεί με την ομάδα της Παναχαϊκής Γ.Ε. στο ίδιο γήπεδο. Και οι δύο αγωνίζονται στον Η’ Όμιλο της Β’ Εθνικής όπου συμμετέχει και ο σύλλογός μας.

Παράλληλα με τα φιλικά προετοιμασίας των γυναικών και οι παγκορασίδες θα δώσουν τον πρώτο τους φιλικό αγώνα το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 5 με την Γ.Ε.Μ. στο κλειστό. Οι μικρές μας αθλήτριες μπαίνουν και αυτές με τη σειρά τους σε ρυθμό αγώνων καθώς σε λίγο καιρό ξεκινούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
Επίσης συνεχίζονται οι προπονήσεις και οι εγγραφές της ακαδημίας μας κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00 με 14:15 στο κλειστό της παραλίας. Περισσότερες πληροφορίες στο email: [email protected] και στο τηλέφωνο 6973823708 (Πανταζοπούλου Νάνσυ-Υπεύθυνη προπονήτρια ακαδημιών)