«Έπαιξαν για το Γρηγόρη» πέντε ομάδες μπάσκετ!

Αλληλεγγύη στην πράξη και όχι στα λόγια, από μικροφώνου, έδειξαν πέντε ομάδες μπάσκετ για το Γρηγόρη Καψιμάλη, συμμετέχοντας στο τουρνουά που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στους Γαργαλιάνους με πρωτοβουλία των συλλόγων των Φιλιατρών!

Περισσότεροι από πενήντα αθλητές και αρκετοί κάτοικοι της Τριφυλίας, με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, ένωσαν τα συναισθήματα και τη δύναμή τους, δίδοντας δύναμη στο νέο παιδί που έπειτα από μια άτυχη στιγμή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2016 ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα το οδήγησε σε πολύμηνη παραμονή σε νοσοκομείο και τώρα σε κέντρο αποκατάστασης, ώστε σύντομα να είναι ξανά στο παρκέ του αγαπημένου του αθλήματος!

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες Εράνη Φιλιατρών, Γ.Σ. Γαργαλιάνων, Δίων ο Κυπαρισσεύς, Α.Σ. Τριφυλίας και Mad Frogs, στην οποία ήταν μέλος ο Γρηγόρης! Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων, αλλά ουσιαστικά η χαρά της νίκης ανήκει σε όσους και όσες συμμετείχαν ή παρακολούθησαν το τουρνουά, με ευχή, επιθυμία και θέληση καρδιάς ο Γρηγόρης να είναι ο μεγάλος νικητής της ζωής.

Για χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών, όπου δεκαέξι μουσικοί και τραγουδιστές θα τραγουδούσαν για το Γρηγόρη.
Σημειώνεται πως όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει τη δική του προσφορά αγάπης στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 485/748683-93.

Του Ηλία Γιαννόπουλου – www.tharrosnews.gr