ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Φιλοξενείται από τον Εθνικό Καλαμάτας

Δυο μήνες μετά τον πρώτο, θα δώσει πλέον τον δεύτερο επίσημο αγώνα της η Νίκη Τραγανού, στο πλαίσιο του 5ου ομίλου Γ’ Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στο γήπεδο Ασπροχώματος Καλαμάτας τον γηπεδούχο και ισχυρό Εθνικό Καλαμάτας (ώρα 3.30 το μεσημέρι και με διαιτητή την Κωτσονούρη – Λακωνίας).

Η οποία Νίκη ως γνωστόν αποτελεί κι επίσημα από την τρέχουσα σεζόν τη δεύτερη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Νομού Ηλείας (μετά τον Πανηλειακό) και μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικης Γυναικών. Και συγκεκριμένα στον 5ο ομιλο αυτής της κατηγορίας και με αντίπαλες ομάδες τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων, τον οποίο στην πρεμιέρα αντιμετώπισε εκτός έδρας στην Πάτρα και ηττήθηκε με 1-0 (στις 12 Νοεμβρίου) μετά από αρκετά καλή εμφάνιση για πρώτο επίσημο αγώνα, κι απέναντι σε μια πολύ πιο έμπειρη ομάδα με πολλά χρόνια παρουσίας στο γυναικείο πρωτάθλημα), κι ακόμα τις, Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου, Λύκους Αιγιάλειας, Εθνικό Καλαμάτας.

Έκτοτε, μετά το πρώτο ματς, αναβλήθηκε δυο φορές το ματς της 2ης αγωνιστικής όπου η Νίκη Τραγανού θα υποδεχόταν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της την Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου το Σάββατο 23/12 (τη δεύτερη φορά, αφούύ οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχαν οδηγήσει σε απαγορευτικό θαλασσών, κι έτσι δεν μπορούσε να έρθει η αντίπαλη ομάδα).

Πλέον το ματς θα οριστεί από την Επιτροπή της ΕΠΟ σε νέα ημερομηνία.

– Στο άλλο ματς που είχε γίνει την 1η αγωνιστική, Λύκοι – Εθνικός Καλ. 1-3 (και ρεπό η Δόξα). Και στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής, Εθνικός Καλ. – Ατρόμητος 1-0.

– Σε ότι αφορά την  αγωνιστική, γι’ αυτή αυτή διεξήχθη ένα ματς στις 10 Δεκεμβρίου, Ατρόμητος Ζαρουχλείκων – Λύκοι Αιγιάλειας 3-3, και Δόξα Πηγαδακίων – Εθνικός Καλαμάτας έγινε στις 7 Ιανουαρίου με νίκη της Μεσσηνιακής ομάδας με 0-4 σκορ, ενώ η Νίκη Τραγανού είχε ρεπό.

– Ενώ πλέον υπάρχει η  αγωνιστική και η Νίκη όπως προαναφέρθηκε αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Εθνικό Καλαμάτας. Ενώ το άλλο ματς στο πρόγραμμα είναι, Λύκοι – Δόξα (αλλά δεν έχει οριστεί στο πρόγραμμα της ΕΠΟ και πιθανόν έχει μετατεθεί), και ρεπό ο Ατρόμητος γι’ αυτή την αγωνιστική.

Η Βαθμολογία

Εθνικός  9β. 9-1,  (σε 3 αγώνες)

Ατρόμητος 4β.  4-4, (σε 3 αγώνες)

Λύκοι  1β. 4-6, (σε 2 αγώνες)

Νίκη  0β. 0-1, (σε 1 αγώνα)

Δόξα 0β. 0-4 (σε 1 αγώνα)

Πηγή: iliaoikonomia.gr