ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 6-0: Ευρεία επικράτηση για τους Νέους

Με μία πολύ καλή εμφάνιση και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, η Μικτή Νέων Μεσσηνίας επικράτησε με 6-0 της αντίστοιχης της Κεφαλλονιάς. Η Μεσσηνία άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Ζώτος βρήκε με κάθετη τον Τσιγαρίδη από αριστερά και αυτός γύρισε σωστά στον Κωστέα, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Στο 26ο λεπτό ο Σαρδέλης με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Τρίκαρδο και έκανε το 2-0, ενώ στο 45΄ο Κωστέας με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Ηλιά Μαστορέα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα. Στο 53΄και το 59, ο Σαρδέλης με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα έκανε το 5-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Παπαγιαννόπουλος στο 80΄με σουτ.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αντωνόπουλος(75΄Κουμπαρούλης), Παπαγεωργακόπουλος, Οικονομέας, Κολιτσιδάκης, Στυλιανόπουλος, Ακριστινέι(55΄Παναγόπουλος), Σαρδέλης, Κοσμόπουλος(60΄Παπαγιαννόπουλος), Κωστέας, Ζώτος(60΄Δημόπουλος), Τσιγαρίδης(60΄Σαούτης)

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ: Τρίκαρδος, Σουρβάνος(71΄Λυκιάνος), Κουρκουμέλης(70΄Κοκώστας), Καραντινός, Καβαλιεράτος, Σινάι(46΄Κούτι), Μουρελάτος, Τζωρτζάτος, Φωκάς(58΄Λουκάτος), Τριανταφυλλίδης, Μαγουλάτος(46΄Ρεπούσης)