Live Στοίχημα: Ευκαιρίες, παγίδες και ο σωστός τρόπος

Παίζετε στοίχημα συστηματικά; Αν ναι τότε σίγουρα γνωρίζετε κι έχετε ζήσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ζωντανό ποντάρισμα. Η εξέλιξη του αγώνα καθορίζει τιμές, αγορές, δίνει ευκαιρίες και προσφέρει δυνατότητα για σημαντικά κέρδη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν και παγίδες. Πως θα τις ξεχωρίσετε; Τι πρέπει να αποφύγετε; Και το κυριότερο… ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να βγείτε κερδισμένοι μέσα από μία συναρπαστική διαδικασία γεμάτη δράση και αδρεναλίνη; Θέλετε να μάθετε; Τότε διαβάστε παρακάτω:

 

Εγγραφείτε στην κατάλληλη εταιρεία

 

Η επιλογή του σωστού bookmaker είναι το πρώτο βήμα, ίσως και το πιο σημαντικό. Διαλέξτε εταιρεία που έχει ανταγωνιστικές αποδόσεις, πολλά παιχνίδια, ποικιλία επιλογών, στατιστικά, βαθμολογίες και live streaming για να βλέπετε ότι παίζετε. Επίσης σημαντικός παράγοντας είναι και το cash out, ώστε να εξαργυρώνετε το στοίχημά σας πριν το παιχνίδι τελειώσει. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τι σας ταιριάζει, από τη μεριά μας πιστεύουμε ότι η σπορτινγβετ ανταποκρίνεται σε εξαιρετικό βαθμό σε όλους τους προαναφερόμενους παράγοντες.

 

Επιλέξτε το κατάλληλο στοίχημα

 

Η πιο δημοφιλής αγορά είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, δηλαδή το 12Χ. Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις όμως αν είναι και η καταλληλότερη. Σίγουρα βλέποντας το παιχνίδι διαλέγετε κατεύθυνση προς τα πού θα ποντάρετε, αλλά ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, επιφέρει απώλειες. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχετε διαλέξει λάθος, αλλά όταν μία ομάδα πιέζει αφήνει και χώρους ακάλυπτους, οπότε μία αντεπίθεση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

 

Ποντάρισμα στα γκολ με over/under

 

Ιδιαίτερα δημοφιλής αγορά. Είναι παιχνίδια που τα βλέπετε και λέτε: «Δεν μπορεί, το ματς θα γίνει ροντέο. Θα έχει γκολ». Είναι και άλλα που δεν ξεκλειδώνουν με τίποτα. Σε μία ρεβάνς για παράδειγμα, όπου η φιλοξενούμενη βολεύεται με το μηδέν. Θα παίξει κλειστά, αν επιβάλει το ρυθμό της και η γηπεδούχος δεν δημιουργεί φάσεις, τότε το under έχει αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης.

 

Στοίχημα στα κόρνερ

 

Το αγωνιστικό στυλ των ομάδων παίζει μεγάλο ρόλο. Αν το φαβορί πιέζει και αναπτύσσεται με τους ακραίους, αν μία ομάδα έχει μεγάλα κορμιά και θέλετε να εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις, τότε ναι, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε πολλά κόρνερ στον αγώνα. Από την άλλη αν βλέπουμε ένα ματς κέντρου, με κάθετες πάσες, τότε δύσκολα θα στηθεί η μπάλα στο σημαιάκι.

 

 

Σημείο κλειδί για τη σωστή επιλογή

 

Live betting σημαίνει ζωντανό στοίχημα. Όχι… δεν σας κάνουμε μαθήματα Αγγλικών. Απλά θέλουμε να τονίσουμε πως όταν μιλάμε για ματς που παίζεται ζωντανά, δεν μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτό αν δεν το παρακολουθούμε. Και εκτιμούμε πως δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να βλέπει τρία ματς ταυτόχρονα και να βγάλει σωστά πονταρίσματα. Όταν παίζετε live παίξτε μόνο ένα ματς!

 

Ταχύτητα και Συμπάθειες: Βίοι αντίθετοι

 

Το πρώτο να το έχετε πάντα στο πλευρό σας όταν παίζετε live. Γρήγορο internet, καλή συσκευή ή υπολογιστής και εύκολη πλατφόρμα. Κάθε δευτερόλεπτο μετρά στο live, αφού οι αποδόσεις αλλάζουν σε ένα δευτερόλεπτο και ένα γκολ μπορεί να χαλάσει ή να φτιάξει τα πάντα. Στον αντίποδα, μακριά από το συναίσθημα. Αν σκεφτείτε ότι παίζετε την αγαπημένη σας ομάδα και περιμένετε να χαρείτε διπλά όταν κερδίσει, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα στενοχωρηθείτε διπλά όταν τελειώσει το παιχνίδι.

 

Πάρτε το χρόνο σας

 

Δεν χρειάζεται να παίξετε άμεσα με πραγματικά χρήματα. Κρατήστε ένα αρχείο, καταγράψτε τα πονταρίσματα που θα κάνατε, πάνω σε ποιες αγορές και κάντε ταμείο μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Αναλόγως με τα αποτελέσματα και τις εμπειρίες σας, παίξτε ή όχι με πραγματικά λεφτά.

 

Ηρεμία, συγκέντρωση και μακριά από τον πανικό

 

Ο έλεγχος των συναισθημάτων είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο live στοίχημα. Αν το ματς «στραβώσει», αν έχετε εκτιμήσει σωστά τη ροή του αγώνα, αλλά η ατυχία σας χτυπήσε την πόρτα μην φρικάρετε (δεν μπορούμε να το πούμε αλλιώς). Όχι στον πανικό, μην κυνηγήσετε τα χαμένα, μην θέλετε το άμεσο ρεφάρισμα. Αν δεν προκύψει κάτι πραγματικά καλό μέσα στο ίδιο το ματς, τότε περιμένετε για το επόμενο, στο οποίο θα υπάρχει όντως κάτι κατάλληλο που να αξίζει το ρίσκο των χρημάτων σας.