ΑΧΑΪΚΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1. Ήταν Τσικλητήρας και πήρε μεγάλο διπλό με Γιαννόπουλο

Τσικλητήρας όνομα και πράγμα σήμερα στην Κάτω Αχαγιά κατάφερε να πάρει το πρώτο διπλό εκτός έδρας επικρατώντας της Αχαϊκής με 0-1.

Με ένα γκολ του Γιαννόπουλου από το 5′ της αναμέτρησης κράτησε αυτό το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος μειώνοντας παράλληλα στον έναν βαθμό την διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη δείχνει ότι βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» αρχίζει παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και σίγουρα η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

5΄ΓΚΟΛ: Ο Γιαννόπουλος με μακρινό σουτ από τα 30 μέτρα θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Μεσσηνία. Η μπάλα πρώτα θα χτυπήσει στο δοκάρι και στην συνέχεια θα αναπαυτεί στα δίχτυα του Δρακόπουλου.

17΄: Πολύ καλή ευκαιρία για τα «καναρίνια». Δυνατό σουτ του Σωτηρόπουλου θα διώξει εντυπωσιακά ο Κόκαλης.

25΄: Τετ α τετ ο Καραγιάννης θα διώξει σωτήρια με τα πόδια ο Κόκαλης για τους φιλοξενούμενους.

40΄: Φάση διαρκείας για τους Αχαγιώτες με απανωτά σουτ των Αποστολόπουλου, Σωτηρόπουλου και τους αμυνόμενους να διώχνουν.

*Στο δεύτερος μέρος η Αχαϊκή είχε μια ανούσια υπεροχή την οποία δεν μπόρεσε να την μετατρέψει σε γκολ, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος) Δρακόπουλος Γερασιμόπουλος (65΄ Ρίλντι) Πατάπης Κοκκίνης Στεφανόπουλος Αποστολόπουλος Σωτηρόπουλος Καραγιάννης Αντωνόπουλος (75΄ Νικολόπουλος) Κωνσταντινίδης Αλμπάνης (46΄ Μπίτρας).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Ν. Κακαλέτρης): Κόκκαλης Σβίγγος Γεωργιάδης Ακασού Σεντεμέντες Τσάτσος Ρήγας Γεωργιόπουλος Πηλιός Γιαννόπουλος Κωστόπουλος