Α.Ο.ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κουλόπουλος «Δύσκολη νίκη με Πανθουριακό, κοιτάμε ήδη το ματς με Αναγέννηση»

Ο Βαγγέλης Κουλόπουλος ήταν ο χρυσός σκόρερ στη νίκη του Α.Ο.Διαβολιτσίου με 1-0 απέναντι στον Πανθουριακός. Ο ποδοσφαιριστής του Διαβολιτσίου δήλωσε στο taklin:
«Το ματς προχθές με τη Θουρία ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γι’αυτό οι προπονητές μας το είχαν μελετήσει πολύ και δουλέψαμε σκληρά την προηγούμενη εβδομάδα. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Έπαιζαν οι δυο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος και γι’αυτό το λόγο το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις και δυνατές μονομαχίες, και  θα κρινόταν στο γκολ. Ευτυχίσαμε να βάλουμε εμείς το γκολ και να κερδίσουμε τον αγώνα.
Το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση πιστεύω θα είναι κ αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι με άλλες ιδιαιτερότητες, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Θα ήθελα να πω ακόμα ότι στην ομάδα του Διαβολιτσίου γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές μας, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και φοβερό κλίμα, με τη διοίκηση πάντα στο πλευρό μας. Πιστεύω πως αυτό το κλίμα και η αίσθηση οικογένειας είναι που μας έφερε στην Τρίτη θέση, γιατί ο αρχικός μας στόχος ήταν μόνο η παραμονή.»