5 χρόνια TAKLIN !

Και όμως λίγες ημέρες πριν το taklin έκλεισε αισίως 5 ολόκληρα χρόνια ζωής! Μέσα σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν άλλαξαν πολλά, αυτό που παρέμεινε όμως ίδιο είναι η στήριξη σας σε εμάς αφού μας έχετε ήδη εδώ και πολύ καιρό κάνει την νούμερο ένα αθλητική σελίδα της Μεσσηνίας!

Ακριβώς πριν από πέντε χρόνια ξεκινήσαμε μια μικρή παρέα το ταξίδι στην αθλητική και τοπική (κυρίως) ενημέρωση σας από το taklin.gr. Έχοντας καταλάβει την δίψα της τοπικής αθλητικής κοινωνίας για σωστή και πάνω απ’όλα αντικειμενική ενημέρωση χωρίς εμπάθεια η κομπλεξισμό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα προκειμένου να συμπληρώσουμε το διαδικτυακό κενό που ίσως  υπήρχε στην ενημέρωση των τοπικών δρώμενων όσο αυτό θα ήταν εφικτό.

Πρόκειται για τοπικά και όχι μόνο πρωταθλήματα με πολλούς και πιστούς φιλάθλους οι οποίοι θέλουν να μαθαίνουν τα νέα του αγαπημένου συλλόγου τους,  Γι’ αυτό και έχουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση νέα για όλες τις ομάδες, αθλητικές δραστηριότητες, συνεντεύξεις, αφιερώματα, στατιστικά, παρασκήνια και γενικότερα θέματα που αφορούν αθλητικά κυρίως της Μεσσηνίας. Ενίοτε βέβαια μπορεί να ξεφεύγουμε και λίγο από την αυστηρή αθλητική ενημέρωση όταν η σοβαρότητα κάποιων τοπικών συμβάντων το απαιτεί!

Αυτή η κίνηση για την δημιουργία του αθλητικού σάιτ μας, έγινε με σκοπό να προβληθεί η προσπάθεια που καταβάλουν πρωτίστως όλοι οι αθλητές διότι για το taklin, οι αθλητές είναι πάντα οι πρωταγωνιστές. Φυσικά, σ’ αυτή την προσπάθεια μετέχουν οι προπονητές μαζί με τους παράγοντες και γενικά τους φιλάθλους.

Φυσικά κανένας δεν είναι τέλειος και  τα λάθη που κάνουμε μπορεί να είναι αρκετά. Ίσως από τον αυθορμητισμό που διακρίνει όλους τους συνεργάτες, να γίνονται και κάποια λάθη τα οποία προσπαθούμε πάντα να περιορίζουμε.

Από την αρχή της προσπάθειας μας αγκαλιάσατε και πλέον το taklin πέντε χρόνια μετά το ξεκίνημά του, έχει μπει στις πρώτες σας επιλογές για την καθημερινή τοπική ενημέρωση σας, ξεπερνώντας μάλιστα αθλητικά σαιτ της Πελοποννήσου με πολύ μεγάλη αναγνωστική δύναμη. Έτσι σε αυτό το διάστημα των πέντε χρόνων καταφέραμε να ξεπεράσουμε κατά πολύ όλους τους στόχους που είχαμε βάλει και φάνταζαν ως αδύνατοι την στιγμή που τους θέσαμε.

Πριν από λίγες ημέρες το taklin.gr συμπλήρωσε 5 χρόνια ζωής, αθλητικής ενημέρωσης και όχι μόνο. Αυτό που πριν από 5 χρόνια ξεκίνησε ως ιδέα, σήμερα έχει καταφέρει να είναι μία από τις πρώτες επιλογές των αναγνωστών που θέλουν να ενημερωθούν για τα αθλητικά θέματα κυρίως του Νομού μας.

Το taklin η αθλητική ιστοσελίδα που μέσα σε λίγα χρόνια καταφέρατε να την φέρετε πρώτη σε επισκεψιμότητα με διαφορά στην Μεσσηνία, με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά και φυσικά μέσα στην τριάδα των μεγαλύτερων αθλητικών σαιτ της Πελοποννήσου, στηρίζει το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να εξελιχθεί ώστε να γίνει ακόμα καλύτερο.

Πλέον στο συντακτικό δυναμικό του taklin έχουν προστεθεί αξιόλογα παιδιά με μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό, μεγαλώνοντας έτσι την παρέα μας με μοναδικό στόχο την ενημέρωση σας.

Κανείς δεν ξέρει. Ίσως αύριο, ή σε μία εβδομάδα ή σε έναν χρόνο να μην υπάρχει το taklin. Όσο όμως θα είμαστε στον «αέρα», σας υποσχόμαστε πως θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε όπως εκείνο το βράδυ πριν πέντε ακριβώς χρόνια που ο καλός συνεργάτης Γ.Κ. σκέφτηκε και το όνομα του σάιτ (taklin)! ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ! (ακόμα και με τα λάθη μας)

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια!