Την έναρξη των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών βόλει ανακοινώνει ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ

Την έναρξη των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών βόλει ανακοινώνει ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ.
Την αρχή θα κάνουν οι γυναίκες την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στο Κλειστό της παραλίας καθώς ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού. Στον πάγκο συνεχίζει ο κ. Ντάκουρης Παναγιώτης μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν κατά την οποία η ομάδας μας με βασικό κορμό νεαρές αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα κατάφερε την είσοδο της στα Play-Off Ανόδου. Στόχος θα είναι για μία ακόμη χρονιά η ανάδειξη τους. Παράλληλα ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει και στα πρωταθλήματα νεανίδων, κορασίδων (2 τμήματα) και παγκορασίδων (2 τμήματα) της Ε.Σ.ΠΕ.Π.
Την σκυτάλη παίρνουν οι ακαδημίες το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 13:00 και αυτές στο Κλειστό της παραλίας. Θα λειτουργούν κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00 – 14:15  όπου θα πραγματοποιούνται και εγγραφές. Υπεύθυνη προπονήτρια είναι η κα. Πανταζοπούλου Νάνσυ, κάτοχος διπλώματος Σ.Ε.Π.ΠΕ. Με πολυετή εμπειρία στο νευραλγικό χώρο των ακαδημιών ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ συνεχίζει το έργο που έχει αναγνωριστεί πανελληνίως από τους ανθρώπους της πετοσφαίρισης και όχι μόνο. Για περισσότερες πληροφορίες email επικοινωνίας: [email protected]
Όσον αφορά τις μετεγγραφικές κινήσεις ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ απέκτησε τις : Εβελίνα Μπεσή (ελεύθερη μετεγγραφή από Μ.Γ.Σ.), Κλέα Μάτα (με υποσχετική από Α.Σ.Σ. Αναγέννηση Σάμου), Αγγελική Λίκα (με υποσχετική από Πειραϊκό Σύνδεσμο), Μπότη Ευγενία (αποδεσμευμένη) , Μπότη Καλλιρόη (αποδεσμευμένη) , Μπότη Θεοδώρα (αναπτυξιακά τμήματα-ελευθερη μετεγγραφη από Ν.Ο.Κ.), Γαρατζιώτη Έλλη (αναπτυξιακά τμήματα-ελεύθερη μετεγγραφή από Γ.Ε.Μ.) ενώ συνεχίζει και η Νίκη Μαθιουδάκη (με υποσχετική από Α.Ο. Κύδων Χανίων).
Αποχώρησαν οι: Μαυρέα Γεωργία (ελεύθερη μετεγγραφή σε Παναχαϊκή), Κορομηλά Αργυρώ (με υποσχετική στον Γ.Σ. Νίκη Βόλου), Παυλέα Δήμητρα (με υποσχετική στον Μ.Γ.Σ.), Σταθουλοπούλου Ευσταθία (με υποσχετική στην  Α.Ε. Κομοτηνής).
Τέλος συγχαίρουμε για μία ακόμη φορά τις αθλήτριες μας που πέτυχαν την είσοδό τους στις Ανώτατες Σχολές και ευχόμαστε καλές σπουδές. Και εις ανώτερα! Ευτέρπη Κουκούτση : τμήμα δημόσιας διοίκησης του Παντείου πανεπιστημίου,
Θένια Κουτίβα : σχολή αρχιτεκτόνων μηχανικών πολυτεχνείου Κρήτης, Μαρία Κουτίβα : τμήμα χημείας πανεπιστήμιο Πατρών, ,Μελίνα Κατσόγιαννη : γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών.