Τζαναβάρας αντί Τερζή στον πάγκο της Σπάρτης… Παίρνει Ρεπετσά

Πραγματικά αυτό που έγινε στην ομάδα της Σπάρτης είναι απίστευτο κι όμως Ελληνικό…

Πριν από περίπου 20 μέρες, η διοίκηση της Σπάρτης ανακοίνωσε τη πρόσληψη του Τόλη Τερζή για τον πάγκο της. Και πριν καν αναλάβει τα καθήκοντα του, προχθές ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας για προσωπικούς λόγους του Τερζή. Δηλαδή ο προπονητής αποχώρησε πριν κάν αναλάβει…

Στη θέση του προσλαμβάνεται λοιπόν ο Κορίνθιος Παναγιώτης Τζαναβάρας (παλιότερα προπονητής σε Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο) ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία.

Πολύ κοντά στους Σπαρτιάτες βρίσκεται ο πολύ έμπειρος αμυντικός Θανάσης Ρεπετσάς. Οι Αχαιοί θα τον θυμούνται από τη θητεία του στη Θύελλα Πατρών. Έχει περάσει από Καλλονή, Αχαρναϊκό, Λαμία και αρκετές ακόμα ομάδες.

Έχει ξανασυμβεί…

Όσο όμως απίστευτη και αν είναι η υπόθεση αυτή με τον τεχνικό της Σπάρτης που δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά, έχει ξανασυμβεί με άλλη ομάδα και μάλιστα φέτος. Πριν από ένα μήνα όταν ανέλαβε προπονητής ο Γκώνιας στη νέα ομάδα του Βόλου του Μπέου και μετά από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας τους.

Για την ιστορία, υπάρχει πολύ χειρότερες περιπτώσεις στα ποδοσφαιρικά χρονικά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μια από τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Πηγή: thematch.gr