Στο τουρνουά του Ηλυσιακού η Καλαμάτα ’80

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Καλαμάτας ’80, με την ομάδα να διάγει σημαντική πρόοδο και τον Άλεξη Κορογώνα να συνθέτει τα πρώτα κομμάτια του «παζλ».

Μάλιστα, οι «λύκοι» θα αρχίσουν να αποκτούν αγωνιστικό ρυθμό τις επόμενες μέρες καθώς είναι προγραμματισμένη σειρά φιλικών παιχνιδιών, με τους Μεσσήνιους να λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά του Ηλυσιακού στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελέσει μεγάλη «πρόβα» εν όψει της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική

Τέλος, η Καλαμάτα ’80 γνωστοποίησε πως μένει ακόμα μια «πινελιά» για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, με τους διοικούντες την ομάδα να αναζητούν στην αγορά έναν αθλητή για να «θωρακίσουν» τις θέσεις των ψηλών.

Το δελτίο τύπου:

«Ομαλά κύλησε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας για την ομάδα μας με καθημερινές πρωινές και απογευματινές προπονήσεις. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν καθολική πλην ελάχιστων απουσιών που υπήρχαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες δούλεψαν κυρίως επάνω στην φυσική κατάσταση και την ατομική τεχνική και σταδιακά μπαίνουν στον τομέα της τακτικής.

Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι ενώ το τριήμερο 16/17/18 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Ηλυσιακού στην Αθήνα. Τέλος η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ .»

Πηγή: http://basketworld.net